Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ικανοποίησε ο Ερβάς

Ο Ισπανός μέσος έπαιξε στο φιλικό της Καβάλας με τους Νέους, το μεσημέρι της Τετάρτης (13/11).

Την πρώτη του εμφάνιση με την Καβάλα έκανε ο 27χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος Μανουέλ Ερνάντεθ Σονσέκα Ερβάς. Έπαιξε στο φιλικό της Καβάλας με τους Νέους και άφησε θετικά δείγματα γραφής. Η πρώτη ομάδα νίκησε με 3-1, χάρη σε δύο γκολ που σημείωσε ο Μαυρίδης και ένα ο Πάλλας. Για τους μικρούς του Σάκη Τσιρονίδη σκόραρε με πέναλτι ο Μπλιος.
Ο τεχνικός των «Αργοναυτών», Απόστολος Χαραλαμπίδης, είχε παράλληλα την ευκαιρία να τσεκάρει μερικούς παίκτες από την Κ20, οι οποίοι στο άμεσο μέλλον αναμένεται να υπογράψουν ημιεπαγγελματικό συμβόλαιο. Τρεις από αυτούς είναι οι Στέλιος Μπλιος, Άγγελος Κυγάης και Θανάσης Μητσιός.
ΚΑΒΑΛΑ: Τιγγιρίδης, Δρίττας, Κυριακάκης, Κονατέ, Ντομί, Ντόσης, Καζαντζίδης, Γρ. Παπαδόπουλος, Μαυρίδης, Καζανάς, Ερβάς. Έπαιξαν και οι Καρλόπουλος, Πάλλας και Αλεξανδρής.
ΚΑΒΑΛΑ Κ20: Τιτζάι, Μαρκιανίδης, Ανεστόπουλος, Ιωαννίδης, Μητσιός, Παπαζώτος, Μπλιος, Ευαγγέλου, Κυγάης, Ράνοςς και υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής από το Κόσσοβο. Έπαιξαν και οι Χρυσαλίδης, Θωμαΐδης, Καρίπογλου, Χατζηθεοδώρου, Τσουλουφίδης.

Last modified onΤετάρτη, 13 Νοέμβριος 2013 17:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep