Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παρουσίαση με όνειρα (photos, video)

Η Καβάλα παρουσίασε επενδυτές, πλάνο και ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ημέρα παρουσίασης ήταν η Πέμπτη (26/09) στην Καβάλα, καθώς στην αίθουσα Φίλιππος στο ξενοδοχείο «Galaxy» στην Καβάλα η παρουσίαση των προσώπων που έχουν αναλάβει το μάνατζμεντ της ομάδας, των στόχων, των οραμάτων καθώς επίσης και η παρουσίαση του επενδυτικού πλάνου της ομάδας για τους επόμενους μήνες. Παράλληλα έγινε και η παρουσίαση του νέου προπονητή της ΠΑΕ Καβάλα Απόστολου Χαραλαμπίδη καθώς και των 34 ποδοσφαιριστών οι οποίοι ανήκουν στην παρούσα χρονική περίοδο στο ρόστερ της ομάδας.

Αρχικά το λόγο πήρε ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ΠΑΕ Καβάλα Πέτρος Πετρόπουλος ο οποίος παρουσίασε τα πρόσωπα που βρίσκονταν στο πάνελ και αυτοί ήταν οι εκπρόσωποι των επενδυτών και των χορηγών Βλάσσης Τσάκας και Φάνης Ελευθεριάδης, ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Καβάλα και δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη Νικόλαος Κυρκούδης καθώς επίσης και ο διευθυντής μάρκετινγκ της Καβάλας Χρήστος Κουτρουμανίδης. Γενικότερα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε μία εκδήλωση η οποία είχε πανηγυρικό χαρακτήρα και η αισιοδοξία από όλους όσους βρίσκονταν εντός της αίθουσας ήταν διάχυτη για το ότι ο Α.Ο.Κ. μπορεί να πετύχει στους στόχους που έχει θέσει και εκτός από το αγωνιστικό μέρος να υπάρξει επιτυχία για την οικονομική αναδιοργάνωση της ΠΑΕ Καβάλα.

Πολλοί επώνυμοι στην παρουσίαση

Το παρών τους στην παρουσίαση, και της νέας φανέλλας του Α.Ο.Κ., έδωσαν πολλοί επώνυμοι από το χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και όχι μόνο καθώς και από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πιο συγκεκριμένα το παρών του έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Γερομάρκος, ο Αντιδήμαρχος Κυριάκος Σταυρίδης, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης, ο μέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Χαράλαμπος Κουφατζής, ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Ντίνος Κανάκης και όλα σχεδόν τα μέλη της Διοίκησης, ο Πρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. Σίμος Ανθουλάκης και σύσσωμη η Διοίκηση, η Διοίκηση του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες», η Διοίκηση της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας και δεκάδες Καβαλιώτες φίλαθλοι επώνυμοι και ανώνυμοι, πρώην παράγοντες της ομάδας καθώς και δεκάδες αθλητικογράφοι.

Φάνης Ελευθεριάδης: «Μαθημένοι στα δύσκολα»

Αρχικά το λόγο πήρε ο εκπρόσωπος των επενδυτών και χορηγών της ΠΑΕ Καβάλα Φάνης Ελευθεριάδης ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε μεταξύ των άλλων στάθηκε στη μεγάλη ευθύνη που έχουν όλοι απέναντι στον ιστορικό σύλλογο της Καβάλας και δήλωσε ότι είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα, ενώ διαβεβαίωσε ότι ο οικονομικός προγραμματισμός είναι 100% εξασφαλισμένος και ότι άμεσα θα φανούν τα αποτελέσματα. Ωστόσο δεν παρέλειψε να εκφράσει την πικρία του για την έλλειψη ανταπόκρισης από τον κόσμο, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι «είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα».

Τσοκτουρίδης: «Οι υποσχέσεις… πράξη»

Και ενώ η παρουσίαση βρισκόταν σε εξέλιξη το λόγο πήρε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης ο οποίος εξέφρασε τόσο την ικανοποίηση όσο και τη χαρά του για τη συνεργασία που υπάρχει με τους νυν επενδυτές τονίζοντας ότι οι μέτοχοι της ΠΑΕ Καβάλα θα στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που γίνεται και οι οποία αποτελείται από ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν ποδόσφαιρο και μπορούν να δώσουν προοπτικές σοβαρές για την πραγματοποίηση των ονείρων όλων για επάνοδο του Α.Ο.Κ. στη Superleague. Παράλληλα ο Γιώργος Τσοκτουρίδης εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η ομάδα θα «νοικοκυρευτεί» υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει αμέριστη εμπιστοσύνη στον εκπρόσωπο των επενδυτών Βλάσση Τσάκα για τον οποίο δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ότι έχει υποσχεθεί μέχρι σήμερα το έχει τηρήσει στο ακέραιο».

Χαραλαμπίδης: «Ενίσχυση τον Ιανουάριο»

Ακολούθως και μετά την παρουσίαση του νέου προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη, ο ίδιος μιλώντας στους παρευρισκόμενους επισήμανε τα εξής: «Οι παίκτες έχουν ταλέντο και όνειρα και με τη σκληρή δουλειά που θα γίνει καθώς και με την ενίσχυση της ομάδας κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου οι στόχοι μπορούν να γίνουν πραγματικότητα».

 

Παράλληλα ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ζήτησε τη συμπαράσταση των Καβαλιωτών φιλάθλων στο νέο ξεκίνημα το οποίο θα γίνει ενώ υπογράμμισε για το θέμα αυτό χαρακτηριστικά τα εξής: «Χωρίς τον κόσμο της Καβάλας δεν πάμε πουθενά». Ταυτόχρονα ο νέος προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης τόνισε ότι με σκληρή δουλειά ο στόχος για την άνοδο στη Superleague είναι εφικτός και εξέφρασε την άποψή του ότι ένα ρόστερ με 22-23 παίκτες είναι ικανοποιητικό. Ακολούθησε η παρουσίαση των 34 ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ..

Η παρουσίαση των 34 ποδοσφαιριστών

Εκτός από την παρουσίαση του νέου προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη, έγινε και η παρουσίαση των 34 ποδοσφαιριστών οι οποίοι ανήκουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ΠΑΕ Καβάλα και αυτοί είναι οι εξής:

Σεμπάστιαν Τιζάι, Μάκης Γιαννίκογλου, Γιάννης Τιγγιρίδης, Πέντρο Άρτσε, Αλέξανδρος Πόπτσης, Βασίλειος Πάλλας, Γρηγόριος Παπαδόπουλος, Γεώργιος Αλεξανδρής, Γεώργιος Καζανάς, Γιάννης Καζαντζίδης, Χρήστος Δρίττας, Ιορδάνης Παπαργυρίου, Βασίλειος Γαβριηλίδης, Μάριος Ντομί, Θωμάς Γκαρακλίδης, Παντελής Ντουτσαρίδης, Γεώργιος Βαλεριάνος, Χρήστος Αλεξίου, Αλέξανδρος Μαυρίδης, Κύδων Καρλόπουλος, Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος, Σωτήρης Θεοδωρίδης, Γιάννης Ντόσης, Νίκος Κουρέλας, Γιώργος Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Τσιφλίδης, Δημήτρης Χόρτσας, Θανάσης Πρίττας, Μπασίρ Κονατέ, Ροντρίγκεζ Γκουέρα, Αντώνιος Καπνίδης, Νικόλαος Γαβαλάς, Κυριάκος Γραμματικός, Γιώργος Κυριακάκης.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου Νικόλαου Κυρκούδη

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Καβάλα Νικόλαος Κυρκούδης ο οποίος υπογράμμισε ότι γίνεται μία καινούρια προσπάθεια από ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να οδηγήσουν την ομάδα της Καβάλας αρκετά ψηλά σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι η προσπάθεια αυτή μπορεί να στεφθεί με επιτυχία. Τόνισε ότι η συμπαράσταση του κόσμου θα πρέπει να είναι μεγάλη και υπογράμμισε ότι από πλευράς νομικής φύσεως θα κινηθούν όλες εκείνες οι διαδικασίες οι οποίες απαιτούνται προς όφελος της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Κουτρουμανίδη

Το λόγο ακολούθως πήρε ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΠΑΕ Καβάλα Χρήστος Κουτρουμανίδης ο οποίος έκανε μία πλήρη ενημέρωση για τις χορηγίες, το διαφημιστικό κομμάτι της ΠΑΕ, τα διαρκείας εισιτήρια η πώληση των οποίων βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ αναφορά έγινε και στο επενδυτικό πρόγραμμα της ομάδας.

Τσάκας: «Έχουμε βάλει 105 χιλιάδες»

Τελευταίος ομιλητής της παρουσίασης της ΠΑΕ Καβάλα ήταν ο εκπρόσωπος των επενδυτών και χορηγών της ομάδας Βλάσης Τσάκας ο οποίος αρχικά εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη μέχρι τώρα ανταπόκριση του κόσμου και ενδεικτική ήταν η κουβέντα του, ότι «πληρώνουμε ακόμη και το νερό που πίνουμε. Δεν είμαστε ζητιάνοι αλλά δεν είναι δυνατόν να μην έχουμε χορηγία από τοπικές επιχειρήσεις». Ταυτόχρονα ο Βλάσης Τσάκας ανέφερε ότι τόσο το ίδρυμα «Αγία Μαρίνα» όσο και η Παιδόπολη Καβάλας ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο οικονομικό πλαίσιο της ΠΑΕ το οποίο όπως χαρακτηριστικά δήλωσε δεν θα υπερβαίνει των δυνατοτήτων εκείνων που έχουν αναλάβει τη νέα προσπάθεια. Παράλληλα υποστήριξε ότι στα άμεσα μελλοντικά σχέδια είναι η δημιουργία ιδιόκτητων αθλητικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ Καβάλα σε έκταση η οποία έχει παραχωρηθεί από την πρώην Νομαρχία και η δημιουργία ξενοδοχείου.

Αναφέρθηκε με λεπτομέρεια στη νέα προσπάθεια η οποία καταβάλλεται υπογραμμίζοντας ότι σε 24 ώρες θα ανακοινωθεί και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Καβάλα. Αναφερόμενος στο έμψυχο δυναμικό ο ίδιος τόνισε ότι θέλει να δημιουργεί ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν καλή αξία μεταπώλησης στη συνέχεια καλώντας τους Καβαλιώτες φιλάθλους να σταθούν στο πλευρό της ομάδας. Μάλιστα αναφέρθηκε στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο «Ανθή Καραγιάννη» τονίζοντας ότι η ομάδα για πολλούς λόγους θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης ακόμη και για ψυχολογικούς λόγους. Κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί δίπλα στην ομάδα ενώ αναφερόμενος στους στόχους του Α.Ο.Κ. ο Βλάσης Τσάκας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι τυχαίο που η ομάδα χρίστηκε φαβορί. Εμείς έχουμε όλο το πακέτο ενώ βλέπουμε και την κατάσταση η οποία επικρατεί με τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στον 2ο όμιλο της Football League. Σταδιακά κλείνουμε όλα τα μέτωπα της Διοίκησης, άμεσα θα κλείσει το θέμα της εγγυητικής ενώ πολύ σύντομα θα υπάρξει λύση και στο πρόγραμμα της αδειοδότησης».

Τέλος ο Βλάσης Τσάκας υπογράμμισε ότι από την ημέρα που έχουν αναλάβει οι εκπρόσωποι των νέων επενδυτών στην Καβάλα έχουν τοποθετηθεί περίπου 105 χιλιάδες ευρώ και σημείωσε ότι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα υπάρξουν πληρωμές των ποδοσφαιριστών και των υπαλλήλων της ΠΑΕ. Βέβαια ιδιαίτερη μνεία από πλευράς του Βλάση Τσάκα έγινε για τις δύο εταιρίες οι οποίες έχουν αναλάβει τις χορηγίες στην ομάδα. Η μία εταιρία είναι η σουηδική «Benders» με αντικείμενο την κεραμοποιεία και η δεύτερη ο όμιλος επιχειρήσεων Royal Group Emirates.

* Ευχαριστούμε πολύ την ιστοσελίδα www.kavalagoal.gr για την παραχώρηση του κειμένου και της φωτογραφίας.

Last modified onΠέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2013 21:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep