Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εβδομάδα ανακοινώσεων

Σε νεαρούς ποδοσφαιριστές θα βασιστεί στη χρονιά που έρχεται η ομάδα της Καβάλας και οι περιορισμένες μεταγραφές που θα κάνει σε έμπειρους ποδοσφαιριστές θα ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα που έρχεται. Σε νεαρούς ποδοσφαιριστές θα βασιστεί στη χρονιά που έρχεται η ομάδα της Καβάλας και οι περιορισμένες μεταγραφές που θα κάνει σε έμπειρους ποδοσφαιριστές θα ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα που έρχεται.

Στην Καβάλα έχουν καθυστερήσει τον σχεδιασμό της ομάδας λόγω των διαπραγματεύσεων για την πώληση των μετοχών της ΠΑΕ.

Πλέον ο χρόνος πιέζει, συμφωνίες με ποδοσφαιριστές έχουν γίνει και από την Δευτέρα (29/7) αρχίζουν οι ανακοινώσεις. Δεδομένη είναι η συνεργασία με τον Γιώργο Μαραντά, ο οποίος ήταν και στην τεχνική ηγεσία της ομάδας στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος και είναι εκείνος που έχει επιμεληθεί τον σχεδιασμό της Καβάλας για τη νέα σεζόν σε συνεργασία με τον πρόεδρο Γιώργο Τσοκτουρίδη. Οι «αργοναύτες» έχουν συμφωνήσει με αρκετούς ποδοσφαιριστές για να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας για το φετινό πρωτάθλημα, το οποίο θα βασιστεί κατά κύριο λόγο στους νεαρούς που πήραν τις εμπειρίες τους και άφησαν καλά δείγματα στο περσινό πρωτάθλημα.

Το πείραμα της ανανέωσης της ομάδας μετά τον Ιανουάριο, όταν λύθηκαν τα περισσότερα συμβόλαια, είχε δείξει πως μπορεί να δώσει λύσεις στην ομάδα και οι εμφανίσεις τους ήταν πάρα πολύ καλές σε αρκετές από τις αναμετρήσεις που έδωσαν. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο για το ρόστερ της ομάδας και φυσικά θα αρχίσουν οι ανακοινώσεις, με το πρώτο ραντεβού για τη νέα σεζόν να έχει οριστεί για την Δευτέρα 5 Αυγούστου.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep