Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ανησυχούμε για την Καβάλα»

Ο πρόεδρος των Παλαιμάχων του ΑΟΚ Σίμος Ανθουλάκης, μίλησε στην τηλεόραση της «Πρωινής» για τη στασιμότητα που υπάρχει στα διοικητικά της ΠΑΕ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

-Πως παρακολουθεί το Δ. Σ των παλαιμάχων, τη στασιμότητα που επικρατεί στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ;

«Κρατάμε μια στάση αναμονής από την πλευρά μας. Περιμένουμε τις εξελίξεις, αυτά τα οποία έχει πει ο κ. Τσοκτουρίδης. Δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Περιμένουνε απλά τις εξελίξεις και από εδώ και πέρα τι θα προκύψει».

-Δεν είναι ανησυχητικό η καθυστέρηση που υπάρχει;

«Υπάρχει μια ανησυχία αλλά ελπίζω ότι αν τακτοποιηθεί το διοικητικό θέμα έτσι όπως το εμφανίζει ο κ. Τσοκτουρίδης, οι αποφάσεις θα πρέπει να παρθούν άμεσα για να μπορέσει η ομάδα να πορευτεί».

-Θα πρέπει να τρέξει η ομάδα;

«Βεβαίως πρέπει να τρέξει η ομάδα, να γίνει γρήγορα ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο».

-Αν δεν υπάρχουν εξελίξεις μετά από λίγες ημέρες, θα πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες;

«Σκεφτόμαστε να κάνουμε μια συνάντηση με τον κ. Τσοκτουρίδη. Να μας πει τις απόψεις του, τι σκέφτεται για το μέλλον του συλλόγου. Από εκεί και πέρα να πάρουμε και εμείς αποφάσεις και να δούμε σε ποιο σημείο μπορούμε να βοηθήσουμε. Μέχρι τις 10 Ιουλίου θα ζητήσουμε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, αν βέβαια μέχρι τότε δεν υπάρχουν εξελίξεις».

-Θα έχετε συναντήσεις με ΛΦΚ και ΣΦΑΟΚ;

«Είναι νωρίς ακόμη. Πρώτα θέλουμε να συναντηθούμε με τον πρόεδρο. Είναι πολύ καλές οι σχέσεις μας με όλους. Ακόμη και με τον Ερασιτέχνη ΑΟΚ. Από κοινού ίσως αποφασίσουμε για ορισμένα πράγματα αν χρειαστεί. Πάντα εμείς είμαστε στο πλευρό της ομάδας και προσπαθούμε για το καλό της ομάδας. Είμαστε πάντοτε συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια».

-Οσον αφορά τα τμήματα υποδομής του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, θα υπάρχει ένας καινούριος χώρος που θα τα φιλοξενήσει.

«Ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ και οι Ακαδημίες θα αλλάξουν χώρο. Θα γίνουν καινούριες εγκαταστάσεις στην Καλαμίτσα. Πάρα πολύ όμορφες και σύγχρονες. Μέχρι να γίνουν θα υπάρχει λειτουργικότητα στο βοηθητικό του ΑΟΚ. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση το χόρτο και γενικά υπάρχουν υποδομές. Για όλα αυτά θα υπάρχουν ανακοινώσεις στη συνέχεια, μέχρι να οριστικοποιηθούν ορισμένα πράγματα».

Last modified onΠαρασκευή, 28 Ιούνιος 2013 14:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep