Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η Καβάλα μπορούσε την άνοδο»

Ο πρώην στόπερ της Καβάλας, Θοδωρής Τριποτσέρης μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Ο Θοδωρής Τριποτσέρης αποτελεί πλέον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ. Στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε αποτέλεσε τον στυλοβάτη της άμυνας της Καβάλας και με συνέντευξή του στην τοπική εφημερίδα «Πρωινή» εξέφρασε την πεποίθησή του ότι  ΑΟΚ θα μπορούσε να είχε διεκδικήσει την άνοδο αν δεν προέκυπταν τα σοβαρά προβλήματα μεσούσης της περιόδου.

Η συνέντευξη του Αθηναίου στόπερ έχει ως εξής:

-Ήρθες στην Καβάλα λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Πώς τα περίμενες και πώς τα βρήκες;

«Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε με πολλές φιλοδοξίες. Στην πορεία όμως φάνηκε ότι άλλαξαν δεδομένα για την ομάδα και τελειώσαμε τελικά τη χρονιά με αξιοπρέπεια. Με το ρόστερ που υπήρχε στην αρχή της χρονιάς, νομίζω ότι μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την άνοδο στη Σουπερ Λιγκ. Είτε απευθείας, είτε με τα πλέι οφ».

-Τον Ιανουάριο η ομάδα είχε αλλαγές στο έμψυχο υλικό. Μπορούσε και τότε να τα καταφέρει;

«Το πιστεύαμε και το Γενάρη, ότι μπορούμε να μπούμε τουλάχιστον στα πλέι οφ για την άνοδο. Ίσως όμως έπρεπε να ενισχυθούμε περισσότερο από τη στιγμή που έφυγαν παίκτες με αξία, όπως ο Ντιέ. Αποδυναμωθήκαμε και στο τέλος έπαιξαν τα νέα παιδιά. Αυτό νομίζω ότι σε τελική ανάλυση έκανε καλό στην ομάδα, βάσει των συνθηκών που επικρατούσαν. Τα νέα παιδιά είναι το μέλλον της ομάδας. Είναι 6-7 ποδοσφαιριστές που μπορούν συν το χρόνο, να προσφέρουν».

-Πώς βιώσατε όλη αυτή την κατάσταση που επικρατούσε από ένα σημείο και μετά;

«Σίγουρα κάναμε υπομονή. Πάντως πολλές ομάδες ήταν στα ίδια επίπεδα. Μιλούσαμε με παίκτες άλλων ομάδων και πάνω κάτω περνούσαν τα ίδια. Οπότε εμείς δεν περνούσαμε… κάτι διαφορετικό. Στο 90% της κατηγορίας, συνέβαινε το ίδιο. Είναι μια σκληρή πραγματικότητα».

Last modified onΣάββατο, 15 Ιούνιος 2013 13:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep