Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όχι» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο!

Η ΠΑΕ Καβάλα θεωρησε προσβλητική την κίνηση του Δήμου να προσκαλέσει τους ποδοσφαιριστές στο Κοινωνικό Κατάστημα…

Η δημοτική αρχή ευαισθητοποιήθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «κυανόλευκοι» και πήρε την πρωτοβουλία να προσκαλέσει τους ποδοσφαιριστές στο Κοινωνικό Κατάστημα για να τους βοηθήσει έτσι στο μεγάλο οικονομικό θέμα που έχουν. Ωστόσο, η ΠΑΕ θεώρησε την κίνηση αυτή προσβλητική και τους το απαγόρευσε, όμως ο Δήμος έστειλε την Τετάρτη (08/05) τα τρόφιμα στο «Ανθή Καραγιάννη».

Ο Δήμος Καβάλας είχε προαναγγείλει την παρουσία των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ την Τετάρτη (08/05) στο Κοινωνικό Κατάστημα με το εξής δελτίο Τύπου: «Ο Δήμος Καβάλας με την ευκαιρία των Άγιων Ημερών του Πάσχα στηρίζει έμπρακτα, μέσω του Κοινωνικού Καταστήματος, της οικογένειες των παικτών του Α.Ο.Κ. και των εργαζομένων στην ΠΑΕ. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής και η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Καβάλας Λία Ασλανίδου θα κάνουν δηλώσεις αύριο Τετάρτη 8 Μαΐου 2013 και ώρα 12.30, στο χώρο του Κοινωνικού Καταστήματος, παρουσία των παικτών της τοπικής μας ομάδας και του τεχνικού τιμ».

Για το θέμα τοποθετήθηκε ο Δήμαρχος, Κώστας Σιμιτσής και ανέφερε: «Πέρα από τα δημοσιεύματα στις τοπικές εφημερίδες για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο.Κ. και συγκεκριμένα για το ότι οι παίκτες έμειναν χωρίς Πασχαλινό γεύμα στο τραπέζι τους τέτοιες μέρες γιορτινές, ευαισθητοποιηθήκαμε στο Δήμο Καβάλας και σε συνεννόηση με τη διαπαραταξιακή επιτροπή η οποία διαχειρίζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο, αποφασίσαμε να διανείμουμε στους παίκτες και στους υπαλλήλους της ομάδας μας τη σακούλα με τα τρόφιμα την οποία διανέμουμε και στους απόρους της πόλης μας.

Αυτό γίνεται ακριβώς για ανθρωπιστικούς λόγους, γιατί πρόκειται για παιδιά-ποδοσφαιριστές τα οποία κατάγονται από άλλα μέρη της πατρίδας μας, και είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν είναι Καβαλιώτες. Κατά συνέπεια για ανθρωπιστικούς και μόνο λόγους ενδιαφερθήκαμε να συνεισφέρουμε και να βοηθήσουμε ανθρώπους οι οποίοι γυμνάζονται, οι οποίοι καταναλώνουν θερμίδες, ταλαιπωρούνται στα γήπεδα. Για το καλό γενικότερα και για την ανάδειξη της πόλης μας. Αυτό θα γινόταν σήμερα αλλά εν πάση περιπτώσει από την άλλη πλευρά υπάρχει μία ενόχληση εκ μέρους της ΠΑΕ Καβάλα.

Κατά συνέπεια λοιπόν για να μη δώσουμε αρνητική δημοσιότητα, συνεννοήθηκα με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργο Τσοκτουρίδη ο οποίος έδωσε εντολή να μην έρθουν οι παίκτες της ομάδας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, να στείλουμε εμείς τις σακούλες στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και εκεί να γίνει η διανομή στους ποδοσφαιριστές. Και αυτό για να μην υπάρχει αρνητική δημοσιότητα κυρίως αυτή την περίοδο που υπάρχει διαπραγμάτευση για τη μεταβίβαση των μετοχών.

Εν πάση περιπτώσει η φιλανθρωπική διάθεση συνεργασίας, του Κοινωνικού Παντοπωλείου, της διαπαραταξιακής επιτροπής και όλου του Δήμου Καβάλας προς την ΠΑΕ και τους παίκτες της, υπάρχει, είναι αμείωτη και μακάρι ο Α.Ο.Κ. να πηγαίνει καλύτερα από δω και πέρα». Δε νομίζω ότι εδώ που βρισκόμαστε έχουμε καμία διάθεση να παραστήσουμε οτιδήποτε ή να κάνουμε σόου. Εδώ έρχονται άνθρωποι οι οποίοι είναι ταλαιπωρημένοι και βεβαίως τέτοιους θεωρούμε και εμείς σήμερα τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ., γιατί διαβάζουμε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι το Πασχαλινό τους τραπέζι ήταν άδειο, ότι έφυγαν για το Άγιο Πάσχα, χωρίς να έχουν την παραμικρή βοήθεια.

Έτσι εμείς είπαμε άνθρωποι οι οποίοι προβάλλουν την Καβάλα, οι οποίοι αναδεικνύουν την πόλη μας και οι οποίοι στηρίζουν στα πόδια και στις πλάτες τους μία μεγάλη ιστορία όπως είναι ο Α.Ο.Κ. οφείλουν να την τιμήσουν. Έτσι λοιπόν είπαμε και εμείς, για να τους το ανταποδώσει η τοπική κοινωνία, ως ένας ελάχιστος φόρος τιμής γι’ αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι πραγματικά περνάνε δύσκολες μέρες πήραμε την πρωτοβουλία να τους αντιμετωπίσουμε με αισθήματα αγάπης και φιλανθρωπίας».

Πηγή: kavalagoal.gr

Last modified onΠέμπτη, 09 Μάιος 2013 15:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep