Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χάθηκε στο ημίχρονο...»

Ο προπονητής της Καβάλας, Νίκος Παπαδόπουλος στάθηκε στα επεισόδια του ημιχρόνου και στην αποβολή.

Μετά το 2-2 με τον Εθνικό Γαζώρου ο τεχνικός του ΑΟΚ ανέφερε: «Αν και δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο προηγηθήκαμε με 2-0. Θα έλεγα ότι στο ημίχρονο κρίθηκε το παιχνίδι. Με όσα κάναμε. Δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστεύει ότι μπορεί να γυρίσει το ματς και λογικό είναι όταν παίζεις με παίκτη λιγότερο. Όσοι είναι γύρω από την ομάδα πρέπει να την προστατεύουν. Έπρεπε να μπουν και να προστατέψουν τους παίκτες. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλή άμυνα, χάσαμε καλές ευκαιρίες και όπως με τον Πανσερραϊκό χάθηκαν οι βαθμοί στο τελευταίο λεπτό. Πρέπει να έχουμε πιο καθαρό μυαλό, ώστε εκεί να κερδίζουμε χρόνο. Δεν θα ασχοληθώ με την διαιτησία.

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι τυχαία έχει πάρει η ομάδα μου τρεις κάρτες και όλοι αυτοί συμπληρώνουν κάρτες. Είμαι εδώ για να βάλω την ομάδα στα πλέϊ οφ. Είμαι περήφανος για τα παιδιά και θα σταθώ δίπλα τους στο κακό αποτέλεσμα. Δε χάθηκε τίποτα. Εύχομαι τα καλύτερα στον Εθνικό Γαζώρου».

Ο Αλέξανδρος Μπρατσιάνι είπε: «Ήμασταν άτυχοι στα τελευταία λεπτά. Συνεχίζουμε έτσι. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο».

Πηγή: www.serressport.gr

Last modified onΔευτέρα, 25 Φεβρουάριος 2013 22:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep