Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παπαδόπουλος: «Καθημερινή δουλειά»

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη επί της Καλλονής ο προπονητής της Καβάλας.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ανέφερε:  «Κατ’ αρχήν θα ήθελα ξεκινώντας να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας οι οποίοι έδωσαν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουμε μία αγχωτική νίκη. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, δημιουργήσαμε εκτός του γκολ που πετύχαμε δύο με τρεις ακόμα ευκαιρίες ώστε να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα και να πάρουμε εύκολα τη νίκη. Δεν το κάναμε και στο δεύτερο ημίχρονο και τα παιδιά αυθόρμητα χωρίς να υπάρχει καμία εντολή γύρισαν από μόνα τους πίσω γιατί ως γνωστών η ομάδα είχε αρκετές αγωνιστικές για να κερδίσει. 

Δηλαδή για να κρατήσουν το αποτέλεσμα γύρισαν πίσω. Σίγουρα δεν μου αρέσει οι ομάδες που προπονώ και υπερασπίζομαι τα συμφέροντά τους να γυρίζουν πίσω και να αμύνονται αλλά αντίθετα μου αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και με τον τρόπο αυτό να παίρνουμε τις νίκες. Πιστεύω όμως ότι λόγω του άγχους έγινε αυτό που έγινε στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλω και πάλι να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν απέναντι σε μία καλή ομάδα της Football League. Είμαι σίγουρος ότι στη συνέχεια θα πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα σε σχέση με αυτά που είδα εγώ έτσι ώστε να μπορέσουμε, να καταφέρουμε να πάμε καλύτερα στο πρωτάθλημα.
Η ψυχολογία των παικτών είναι ανεβασμένη μετά τη συγκεκριμένη νίκη και πιστεύω ότι αυτό θα μας βοηθήσει να δούμε με καλύτερο μάτι τόσο το παιχνίδι για το κύπελλο με την ΑΕΚ όσο και το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι μας για τη Football League με τη Δόξα Δράμας. Τα παιδιά είναι γεγονός πως λόγω του χρόνου δεν έκαναν καλή προετοιμασία και καταλαβαίνετε ότι και ο προηγούμενος προπονητής δεν είχε εκείνα τα απαραίτητα εφόδια για την απαραίτητη προετοιμασία και όλα αυτά οδήγησαν την ομάδα να «μπουχτίσει» γρήγορα. Κατανοώ απόλυτα τον προκάτοχό μου και θέλω να του δώσω συγχαρητήρια για το ότι παρουσίασε μέχρι τώρα στην ομάδα».

 

 

Ο παίκτης της Καβάλας, Τάσος Παγώνης, είπε: «Εκ μέρος όλων των ποδοσφαιριστών θα ήθελα, αφού τους συγχαρώ, να πω ένα μεγάλο ευχαριστών για τη συμπαράσταση των φιλάθλων. Πετύχαμε μία δίκαιη και σημαντική νίκη η οποία θα μας βοηθήσει τόσο για το παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ όσο και για το γειτονικό ντέρμπι με τη Δόξα Δράμας. Σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας ακόμη περισσότερο δίπλα μας για να έρθουμε πιο κοντά στους στόχους που έχουμε βάλει».

Last modified onΚυριακή, 09 Δεκέμβριος 2012 20:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep