Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μπηχτές Βασιλακάκη κατά παικτών

Ο προπονητής της Καβάλας τα... έχωσε στους παίκτες του μετά την ήττα από τον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο Κώστας Βασιλακάκης: «Εγινε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση, με δύο ομάδες οι οποίες προσπάθησαν να διεκδικήσουν την νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, κάναμε λάθη, μας πίεσε ο Ηρακλής από τα πλάγια και μας δημιούργησε ρήγματα. Δεχθήκαμε ένα γκολ, από ένα πέναλτι το οποίο δεν θα πρέπει να γίνεται από επαγγελματίες παίκτες. Στο δεύτερο μέρος, πιέσαμε περισσότερο, δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες να φτάσουμε στο γκολ, όμως δυστυχώς για ακόμα μία φορά…δεν το χαμε. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια μας. Κάνουμε ευκαιρίες, δεν βάζουμε όμως γκολ. Εχω μία ένσταση για ένα πέναλτι που δεν μας δόθηκε. Οσο περνούσε η ώρα πιέσαμε και άλλο, γεμίσαμε την αντίπαλη περιοχή, αλλά το γκολ δεν ήρθε».

Από τους παίκτες της Καβάλας μίλησε ο Γιάννης Χλωρός, που είπε: «Δεν θέλω να πω και πολλά πράγματα για τον αγώνα. Η ουσία του ποδοσφαίρου είναι το γκολ. Αυτή την εικόνα παρουσιάζουμε συνέχεια και θα πρέπει να την αλλάξουμε στην συνέχεια αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Σε κάθε παιχνίδια δημιουργούμε πέντε έξι ευκαιρίεςευκαιρίες και δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Έχουμε μείνει πίσω στην βαθμολογία και πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε, καθώς οι αντίπαλοι μας κερδίζουν και αυτοί.
Για την επιστροφή του στο Καυταντζόγλειο, είπε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο Καυταντζογλειο. Πέρασα δυο πολύ καλά χρόνια στον Ηρακλή και θα τον θυμάμαι για πάντα. Είμαι ευτυχής που φόρεσα την φανέλα αυτού του συλλόγου».

Last modified onΚυριακή, 02 Δεκέμβριος 2012 19:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep