Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ντόπα σε ισχυρή δόση η Καβάλα

Τεράστια ψυχολογική ώθηση έδωσε στην Καβάλα η εκτός έδρα νίκη επί της Παναχαϊκής.

Οι Αργοναύτες έφυγαν με το «διπλό» από την Κάτω Αχαγιά και βλέπουν ότι μπορεί να μην έχουν κάνει κατάλληλη προετοιμασία, ωστόσο διαθέτουν ρόστερ τέτοιο που μπορεί να «χτυπήσει» τον εκάστοτε αντίπαλο. Ο Κώστας Βασιλακάκης και οι ποδοσφαιριστές του αφήνουν τώρα στην άκρη την επικράτηση κόντρα στους Αχαιούς και στρέφουν την προσοχή τους στον εντός έδρας αγώνα με τον Θρασύβουλο. Εκεί όπου ο Ταμαντανί Ενσαλίβα δεν θα είναι διαθέσιμος, καθώς αποβλήθηκε στην Αχαγιά με δεύτερη κίτρνη κάρτα. Αντίθετα επιστρέφει στη διάθεση του προπονητή του ο Θοδωρής Πακάλτσης, μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε.

Παράλληλα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει προβληματισμός για τις 14 κίτρινες κάρτες και τη μία κόκκινη που έχουν δει οι ποδοσφαιριστές της Καβάλας στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν και πώς θα αντιδράσει η ΠΑΕ.

Σε ό,τι αφορά στην απουσία, του Ενσαλίβα, ο Αναστασόπουλος αναμένεται να τον αντικαταστήσει στην αρχική ενδεκάδα.

Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ: «Στον αγώνα της Δευτέρας (15/10) και ώρα 16.30 εναντίον του Θρασύβουλου θα υπάρχει γενική είσοδος των 10 ευρώ καθώς και μαθητικό ειειστήριο 5 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται από τα γραφεία της ΠΑΕ τις ώρες 10.00 με 17.00».

Last modified onΠέμπτη, 11 Οκτώβριος 2012 13:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep