Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πάμε… Super League»

Με σύνθημα την επιστροφή στη Super League έγινε την Παρασκευή η πρώτη προπόνηση της Καβάλας για τη νέα σεζόν.

Παρουσία περίπου 400 φιλάθλων έγινε την Παρασκευή (14/09) η πρώτη προπόνηση της Καβάλας ενόψει της νέας σεζόν. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Τσοκτουρίδης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε του τελευταίους μήνες για την επιστροφή στη Football League και τόνισε ότι στόχος είναι η επιστροφή στους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παράλληλα, ζήτησε τη συσπείρωση όλων των φιλάθλων.

Παρόντες ήταν ο τεχνικός, Κώστας Βασιλακάκης, ο βοηθός του, Γιώργος Μαραντάς, ο γενικός αρχηγός, Κώστας Τσαλίκης, ο γυμναστής, Γιάννης Γκιόκας, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Βαγγέλης Καρασάββας και όλοι οι ποδοσφαιριστές που ανακοινώθηκαν την Τετάρτη (12/09).

Εκτός αυτών στην πρώτη συγκέντρωση βρέθηκαν ο Βουλευτής Καβάλας, Κωσταντίνος Κλειτσιώτης, ο Δήμαρχος Καβάλας, Κωστής Σιμιτσής, ο Αντιδήμαρχος, Χριστόδουλος Μιχαλάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Κώστας Παπακοσμάς και οι εκπρόσωποι των βουλευτών του Νομού Καβάλας.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο βοηθητικό του «Ανθή Καραγιάννη». Από το πρώτο ραντεβού έλειπαν οι Μπουμάλ, Μοκακέ και Ενσαλίβα.

Πηγή φωτό: www.kavalagoal.gr

Last modified onΔευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2012 16:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep