«Προς Μάιο η σέντρα»

Ο παράγοντας του Καραϊσκάκη, Στέλιος Μπέκας, «βλέπει» σέντρα τον Μάρτιο στη Super League 2.

Ο αντιπρόεδρος του Καραϊσκάκη Άρτας, Στέλιος Μπέκας, μίλησε στο artagoal και όταν ρωτήθηκε πότε εκτιμά πως θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, μίλησε για Μάιο. Αρχικά είπε: «Οι υπηρεσίες της ομάδας δουλεύουν όλες και είμαστε σε καθημερινή επαφή και διεκπεραιώνονται τα τρέχοντα ζητήματα. Η τεχνολογία μας βοηθά και μιλάμε καθημερινά με όλους».

Σε ερώτηση για τα 800 ευρώ που θα λάβουν οι παίκτες μετά τη αναστολή εργασίας, σχολίασε:
«Ο κύριος Καγιούλης είναι αυτή τη στιγμή αποκλεισμένος στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας, μιλάμε καθημερινά και στις 20 του μήνα ή όταν του επιτραπεί, έρχεται Ελλάδα και τακτοποιεί όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες (υπόλοιπα μισθών, ενοίκια, λειτουργικά έξοδα) και ότι άλλο χρειαστεί. Να σημειώσω ότι είμαστε από τις πρώτες ΠΑΕ, που στείλαμε αίτηση για 800€ σε προσωπικό ΠΑΕ, προπονητές, ποδοσφαιριστές κλπ.».

Συνέστησε στους παίκτες «να μην ανησυχούν. Αυτοί μένουν σπίτι κάνουν το πρόγραμμα τους και η ομάδα θα είναι δίπλα τους». Και για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα απάντησε:
«Σίγουρα μέσα στο Μάιο, αρχές ή 15 περίπου θα γίνουν τα 2 υπολειπόμενα και μετά τα μπαράζ, Τετάρτη-Κυριακή ή και Ιούνιο αν δε φτάνουν οι ημερομηνίες».

Last modified onΠέμπτη, 02 Απρίλιος 2020 19:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep