«Τριπλάσιο μπάτζετ η Καλαμάτα»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε για τη διαφορά... μπάτζετ μεταξύ Καραϊσκάκη Άρτας και Καλαμάτας.

Μία κατηγορία χωρίζει τον Καραϊσκάκη Άρτας και την Καλαμάτα, όμως η «Μαύρη Θύελλα» έχει... τριπλάσιο μπάτζετ από τους Πράσινους σύμφωνα με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη. Εκεί στάθηκε ο τεχνικός των Αρτινών μετά τον αποκλεισμό στα πέναλτι για το Κύπελλο Ελλάδος και είπε:

«Συγχαρητήρια στην Καλαμάτα για την πρόκριση. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, δεν έμεινα ευχαριστημένος. Δίκαια προκρίθηκε. Στα προηγούμενα παιχνίδια ήμασταν πολύ καλύτεροι, παίζαμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να καταλάβω, ίσως μας βγήκε μία κούραση.

Το μυαλό μας είναι πλέον στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας. Να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να είμαστε πιο έτοιμοι. Σίγουρα θα ήταν καλό να προκριθεί η ομάδα για το πρεστίζ της, αλλά δυστυχώς δεν αξίζαμε την πρόκριση. Το πήγαμε στα πέναλτι και εκεί ο πιο τυχερός κερδίζει. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνει η Καλαμάτα. Από ό,τι μαθαίνω έχει ξυπνήσει και είναι καλό να βρίσκεται σε επαγγελματικές κατηγορίες».

Αν περίμενε τόσο καλή την Καλαμάτα δεδομένης της διαφοράς κατηγοριών:

«Ναι. Δεν έχει σχέση. Αν αναλογιστείτε το μπάτζετ, της Καλαμάτας είναι τριπλάσιο από το δικό μας. Τουλάχιστον της Καλαμάτας».

Άρα στόχος είναι η παραμονή;

«Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για άνοδο».

Πιστεύατε ότι θα είχατε περισσότερες πιθανότητες στα πέναλτι λόγω του τερματοφύλακα που ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση;

«Ο τερματοφύλακας έκανε πολύ καλή εμφάνιση, κράτησε την ομάδα στο μηδέν. Πιστεύαμε να συνεχιζόταν η ρέντα του στα πέναλτι. Η απόδοσή του ήταν πολύ καλή. Σε τρεις, τέσσερις φάσεις κράτησε την ομάδα όρθια».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep