Χωρίς φιλικό

Χωρίς φιλικό θα προχωρήσει ο Καραϊσκάκης Άρτας αυτό το Σαββατοκύριακο. Χωρίς φιλικό θα προχωρήσει ο Καραϊσκάκης Άρτας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Καραϊσκάκης Άρτας σταμάτησε τις συζητήσεις για φιλική αναμέτρηση αυτό το Σαββατοκύριακο (6-7/10), αφού περιμένουν πλέον τις εξελίξεις και πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα. 

Φρένο στις συζητήσεις που είχε με την Δόξα Δράμας και την Σπάρτη για διεξαγωγή φιλικού αγώνα το Σαββατοκύριακο 6 ή 7 Οκτωβρίου έβαλε ο Καραϊσκάκης Άρτας. Η διεξαγωγή της κλήρωσης φέρνει την ομάδα της Ηπείρου σε εγρήγορση για την έναρξη του πρωταθλήματος, αφού μπορεί να ανακοινωθεί οτιδήποτε μέσα στις επόμενες ημέρες και δεν θέλουν να βρεθούν μπροστά σε εκπλήξεις.

Στην πρεμιέρα θα πρέπει να ταξιδέψουν στον Βόλο για μια δύσκολη αναμέτρηση και φυσικά κάνουν ήδη τα σχέδια του για αυτό το ταξίδι. Από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν οι σκέψεις για κάποιο πιο εύκολο φιλικό ίσως, αλλά η δράση που υπάρχει σε τοπικά πρωταθλήματα και Γ' Εθνική δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να βρεθεί τέτοιος αντίπαλος.  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep