Σημάδια βελτίωσης

O Καραϊσκάκης Άρτας συνεχίζει την αναζήτηση επιθετικού που θα δώσει λύσεις στην αποτελεσματικότητα της ομάδας. O Καραϊσκάκης Άρτας συνεχίζει την αναζήτηση επιθετικού που θα δώσει λύσεις στην αποτελεσματικότητα της ομάδας.

Ο Καραϊσκάκης Άρτας παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο απέναντι στα Τρίκαλα, αλλά έγινε φανερό πως λείπει ο σκόρερ.

Πολύ καλύτερη απόδοση είχε ο Καραϊσκάκης Άρτας σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά που είχε δώσει στο διάστημα της προετοιμασίας του, αλλά και στην λευκή ισοπαλία με τα Τρίκαλα φάνηκε πως η λύση στο γκολ είναι επιτακτική ανάγκη.
Η καλή κυκλοφορία της μπάλας, η δημιουργία των φάσεων και η καλή αμυντική αντίδραση ήταν τα θετικά μηνύματα που πήρε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας της Άρτας, αλλά υπήρξε και προβληματισμός για την αποτελεσματικότητα.

Η αναζήτηση σκορερ από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου ήταν κάτι που απασχολούσε την ομάδα του Καραϊσκάκη Άρτας, αλλά δεν βρέθηκε η κατάλληλη λύση και πλέον οι επιλογές είναι περιορισμένες, αφού απομένει μόνο η αγορά των ελεύθερων για να βρεθούν τα γκολ που είχαν έρθει πέρσι από τον Γιάννη Λουκίνα, ο οποίος έφυγε για τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Η ομάδα της Ηπείρου θα είναι ο επόμενος αντίπαλος σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (7/9). Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έκαναν χαλάρωμα το πρωί της Κυριακής (2/9) μετά το φιλικό, ενώ θα είναι ελεύθεροι την Δευτέρα (3/9), ενώ την Τρίτη (4/9) υπάρχει στο πρόγραμμα διπλή προπόνηση.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep