Αγωνία ενίσχυσης

Ο Καραϊσκάκης Άρτας μεταβαίνει στα Γρεβενά, αναμένοντας να καλυφθούν τα κενά στο ρόστερ.

Με 17 επαγγελματίες και 5 νεαρούς από την Κ19 θα μεταβεί την Κυριακή (29/07) η αποστολή του Καραϊσκάκη Άρτας στη Βασιλίτσα Γρεβενών. Το βασικό στάδιο προετοιμασίας ξεκινά και όπως ανέφερε η ιστοσελίδα «epithesi.gr» μετά το τέλος του φιλικού (2-0) με την Κ20 του Παναιτωλικού: «αυτό που κυριάρχησε στις συζητήσεις ανάμεσα στους φιλάθλους ήταν ότι η ομάδα χρειάζεται κι άλλους έμπειρους, προκειμένου να είναι ανταγωνιστική με την έναρξη του πρωταθλήματος».

Υπενθυμίζεται ότι από το ρόστερ αποχώρησαν βασικά στελέχη όπως οι Μέλκας (25 συμμετοχές), Θεολόγου (25), Δημητριάδης (25), Κόλλινς (24), Μακρής (29 ματς, 4 γκολ), Μακρίδης (27), Λουκίνας (29 συμμετοχές, 11 γκολ) και τα κενά των περισσότερων δεν έχουν καλυφθεί ακόμα.

Αντίθετα, αποκτήθηκαν οι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ Μούτσα, Παπαδόπουλος, Ματθαίου, ο Μασούρας από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, οι γκολκίπερ Παππάς (Θεσπρωτός), Στεφανάκος (Διαγόρας) και οι αμυντικοί Παναγιώτου (Σπάρτη), Καπίας (Απόλλων Πόντου). Θα πρέπει, λοιπόν, άμεσα να αποκτηθούν άμεσα δύο σέντερ φορ, ένα 6άρι, ένα 8άρι, ένα εξτρέμ και ένας κεντρικός αμυντικός.

Στην Βασιλίτσα αναμένεται να μεταβούν οι: Μούτσα, Παππάς, Στεφανάκος, Καπίας, Καραγιαννίδης, Χρούσιελ, Καψάλης, Μπεκατώρος, Παναγιώτου, Παπανίκου, Μασούρας, Χούσος, Ψιάνος, Γυφτοκώστας, Κυριάκης, Ματθαίου, Παπαδόπουλος και οι Βασίλας, Βλάχος, Θεμελής, Κούσης, Μαργώνης από την Κ19.

Last modified onΚυριακή, 29 Ιούλιος 2018 19:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep