Μαζεμένο το υλικό

Το κενό του Γιάννη Λουκίνα που την σεζόν που τελείωσε προσέφερε 11 γκολ στον Καραϊσκάκη Άρτας είναι από τα πρώτα που πρέπει να καλυφθούν. Το κενό του Γιάννη Λουκίνα που την σεζόν που τελείωσε προσέφερε 11 γκολ στον Καραϊσκάκη Άρτας είναι από τα πρώτα που πρέπει να καλυφθούν.

Στον Καραϊσκάκη Άρτας θέλουν να κλείσουν άμεσα τις κινήσεις τους ώστε να μένουν μόνο μια, δύο προσθήκες μετά την πρώτη συγκέντρωση. 

Σωστές κινήσεις σε σωστό χρόνο αναζητούν στον Καραϊσκάκη Άρτας και ένας από τους στόχους που έχουν βάλει είναι να οργανωθεί άμεσα η ομάδα για το πρωτάθλημα της Football League. Το τεχνικό επιτελείο σε συνδυασμό με τη διοίκηση βρίσκονται σε επαφές ώστε να κατατεθούν άμεσα οι προτάσεις για τους ποδοσφαιριστές που χρειάζεται η ομάδα και να έχουν κατά μεγάλο ποσοστό έτοιμο το βασικό υλικό πριν την έναρξη της προετοιμασίας που θα γίνει στις 15 Ιουλίου.

Οι θέσεις που χρειάζεται λύσεις η ομάδα είναι δεδομένες για την τεχνική ηγεσία και φυσικά έχουν εξεταστεί ήδη κάποιες λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν. Φυσικά όπως σε όλες τις ομάδες υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί, τόσο από την εγχώρια αγορά, όσο και από το εξωτερικό, με αποτέλεσμα να υπάρχει ποικιλία στις επιλογές.

Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μέχρι το τέλος Ιουνίου, ώστε να υπάρχει και το περιθώριο για τις διαπραγματεύσεις με τους πιθανούς στόχους και τελικά να περάσουν όλοι από το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας που θα γίνει από τις 29 Ιουλίου μέχρι τις 13 Αυγούστου στην Βασιλίτσα Γρεβενών.

[googlead][/googlead]    

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep