Με Μπουσινάκη στη Λάρισα

Η αποστολή του Καραϊσκάκη Άρτας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας.

[googlead][/googlead]

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/05) στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων Άρτας η προετοιμασία του Καραϊσκάκη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο αγώνας είναι στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (27/05), με ώρα έναρξης στις 17:00 το απόγευμα, στο γήπεδο Φιλιππούπολης Λάρισας.

Μετά το τέλος της προπόνησης (26/05), ο προπονητής Σάκης Παπαβασιλείου ανακοίνωσε 16μελή αποστολή για τον συγκεκριμένο αγώνα, την οποία απαρτίζουν οι ποδοσφαιριστές: Ραχιώτης, Σιαράβας (τερματοφύλακες), Καψάλης, Νικολόπουλος, Τσοντάκης, Χρούσιελ (αμυντικοί), Γούλας, Δημητριάδης, Κουσίδης, Μακρίδης, Χούσος, Ψιάνος (μέσοι), Ευαγγέλου, Κυριάκης, Μπουσινάκης, Ρανγκέλοφ (επιθετικοί).

Η ομάδα της Άρτας θα κλείσει τη χρονιά την Κυριακή (27/05) με πολλές απουσίες. Συγκεκριμένα, έμειναν εκτός οι τιμωρημένοι Μακρής, Κόλλινς, Καραγιαννίδης, Παπανίκου και οι Θεολόγου, Μπεκατώρος, Γυφτοκώστας, Μέλκας, Λουκίνας, Άτσκα. Το αξιοσημείωτο είναι ότι για πρώτη φορά μπήκε στην αποστολή ο Μπουσινάκης μετά τον τραυματισμό του.

Το παιχνίδι δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς αμφότερες οι ομάδες έχουν εξασφαλίσει παραμονή στη Football League. Η αποστολή των Αρτινών θα αναχωρήσει αυθημερόν για το ματς, ενώ τη Δευτέρα (28/5) θα δοθεί φιλικό ανάμεσα σε διοίκηση, παίκτες και τεχνικό τιμ! Οι προπονήσεις θα σταματήσουν την Τρίτη (29/5).

Last modified onΚυριακή, 27 Μάιος 2018 01:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep