Η πρόκληση του Καραϊσκάκη

Sold out περιμένουν στον Καραϊσκάκη Άρτας για την αναμέτρηση με τον Άρη.

Δύο διαδοχικά παιχνίδια με τους πλέον εμπορικούς αντιπάλους περιμένουν τον Καραϊσκάκη Άρτας. Την Κυριακή (29/04, 17:00 ΕΡΤ3) οι «πράσινοι» υποδέχονται τον Άρη και στο παιχνίδι αυτό ευελπιστούν ότι θα σημειωθει και ρεκόρ προσέλευσης. Εννοείται ότι τα κίνητρα είναι πολλά για την ομάδα της Άρτας και άπαντες βλέπουν ως πρόκληση τον αγώνα αυτό. Έτσι, θα επιδιώξουν να δείξουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί δύο διαδοχικών ηττών εκτός έδρας. Υπενθυμίζεται ότι οι Αρτινοί είναι μία από τις τρεις ομάδες που πήραν φέτος θετικό αποτέλεσμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο τεχνικός, Σάκης Παπαβασιλείου ολοκλήρωσε το Σάββατο (28/04) την προετοιμασία και δεν επεφύλασσε εκπλήξεις στην αποστολή. Εκτός έμειναν οι Άτσκα, Γυφτοκώστας, Μακρίδης, Μπουσινάκης, Σιαράβας και Χρούσιελ.

Η αποστολή: Μέλκας, Ραχιώτης, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Καψάλης, Μπεκατώρος, Νικολόπουλος, Παπανίκου, Τσοντάκης, Γούλας, Δημητριάδης, Κόλλινς, Κουσίδης, Μακρής, Χούσος, Ψιάνος, Ευαγγέλου, Κυριάκης, Λουκίνας, Ρανγκέλοφ.

Last modified onΣάββατο, 28 Απρίλιος 2018 14:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep