Με 18αδα ανάγκης στο Παγκρήτιο

Η αποστολή ανάγκης του Καραϊσκάκης Αρτας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη

[googlead][/googlead]

Δεν προέκυψε κάποια θεαματική αλλαγή την Παρασκευή 20/4 για τους εγγεγραμμένους στο ιατρικό δελτίο του Καραϊσκάκη Αρτας, οπότε προέκυψε αποστολή ανάγκης για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη (Κυριακή 22/4, 17:00).

Εκτός 18αδας έμειναν οι βασικοί Γιώργος Μακρής, Στέλιος Μακρίδης, Αλέξανδρος Μπεκατώρος (τραυματίες) και Μάριος Χούσος (τιμωρημένος), καθώς επίσης και οι Νίκος Γυφτοκώστας (στρατευμένος), Περικλής Μπουσινάκης (κάταγμα στο χέρι), Απόστολος Σιαράβας και Σεμπάστιαν Χρούσιελ.  

Ετσι, απαρτίζουν την αποστολή (σε σχέση με το προηγούμενο ματς επιστρέφει από τραυματισμό ο Νικηφόρος Τσοντάκης) οι Μέλκας, Ραχιώτης (τερματοφύλακες), Άτσκα, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Καψάλης, Νικολόπουλος, Παπανίκου, Τσοντάκης (αμυντικοί), Γούλας, Δημητριάδης, Κόλλινς, Κουσίδης, Ψιάνος (μέσοι), Ευαγγέλου, Κυριάκης, Λουκίνας, Ρανγκέλοφ (επιθετικοί).

Μετά την πρωινή προπόνηση η ομάδα θα αναχωρήσει την Παρασκευή 20/4 στις 14:00 από την Άρτα με προορισμό τον Πειραιά και στη συνέχεια θα ταξιδέψει ακτοπλοϊκώς (21:00) για το Ηράκλειο.

Θυμίζουμε ότι ύστερα από την ήττα στην Καρδίτσα στις 24 Μαρτίου (1-0) η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία χωρίς να δεχτεί γκολ (2-0 τον Αιγινιακό, 0-0 στα Τρίκαλα και 1-0 την Καλλιθέα) συνεχίζοντας την εξαιρετική φετινή πορεία που την φέρνει σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep