«Αφιερωμένη η νίκη»

Ο Σάκης Παπαβασιλείου αφιέρωσε τη νίκη του Καραϊσκάκη στον Κώστα Ρώσσιο, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

[googlead][/googlead]

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το εντός έδρας τρίποντο της ΑΕ Καραϊσκάκη κόντρα στον Αιγινιακό. Ο Σάκης Παπαβασιλείου αφιέρωσε τη νίκη στον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, Κώστα Ρώσσιο, και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση:

«Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕ Καραϊσκάκης, ποδοσφαιρικό τμήμα, διοίκηση και φίλαθλοι ευχόμαστε περαστικά στον Κωσταντίνο Ρώσσιο, που αντιμετώπισε πρόσφατα ένα πρόβλημα υγείας. Μέσα από την καρδιά μας του αφιερώνουμε απλόχερα τη νίκη. Εγώ από την πλευρά μου, είμαι υποχρεωμένος να τον περιμένω κοντά μου, είναι ένα στήριγμα σημαντικό για εμένα και την ομάδα. Κωνσταντίνε μου, περαστικά και σύντομα να είσαι κοντά μας.

Τώρα για το παιχνίδι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που καιγόταν για τους βαθμούς. Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν ζοριστήκαμε, δεν πιεστήκαμε καθόλου από τον αντίπαλο. Ο Αιγινιακός θεωρώ ότι δεν πάτησε ούτε μία φορά στην περιοχή μας, δεν δημιούργησε ούτε μία ευκαιρία. Εμείς, απεναντίας, είχαμε καθολική υπεροχή.  Υπήρχε επιμονή και συγκέντρωση από τους παίκτες μου. Δεν πτοηθήκαν στο 0-0 του ημιχρόνου. Μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν θέμα χρόνου να πετύχουμε γκολ. Θεωρώ πως αν ήμασταν ακόμη λίγο πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια θα είχαμε ένα πιο ευρύ αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε την πορεία μας για πιο ψηλά. Συνεχίζουμε δυναμικά με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο πάθος και αν είμαστε όπως είμαστε στο τελευταίο δίμηνο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν και καμία ομάδα. Αρκεί να είμαστε αυτοί που δείχνουμε εδώ και δύο μήνες. Που έχουμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, δημιουργούμε πολλές τελικές προσπάθειες , είμαστε ενωμένοι, δεμένοι και κοιτάμε η επόμενη ημέρα να μας βρει όσο πιο ψηλά γίνεται  στην βαθμολογία».

Ο ποδοσφαιριστής του Καραϊσκάκη, Τέλης Καραγιαννίδης, είπε:

«Σήμερα δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για το παιχνίδι. Κάποια πράγματα είναι πάνω από το ποδόσφαιρο. Όπως είναι η υγεία. Ένα μέλος από εμάς, ένας από εμάς, είχε μία περιπέτεια. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη όλοι σε αυτόν, τον περιμένουμε να έρθει κοντά μας, είναι πάντα δίπλα μας και το γνωρίζει αυτό. Συγχαρητήρια σε  όλους τους συμπαίκτες και σε όλους όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα και για σήμερα και για την πορεία που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι πιο ζεστός μαζί μας. Παρατηρώ μία εμμονή σε κάποιους παίκτες, σε κάποια λάθη που κάνουν ή σε κάποιες προσπάθειες που δεν βγαίνουν. Υπάρχει μία μουρμούρα, να ξέρουν ότι όλα τα παιδιά δίνουν το 100%, μπορεί να μην βγαίνουν όλα μέσα στο γήπεδο. Όμως χρειαζόμαστε να είναι δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να ξέρουν πως εμείς κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε το παιχνίδι. Όλα τα παιδιά. Η ομάδα μου έφερε στο μυαλό κάτι που είχε συμβεί στο παρελθόν.

Πριν κάποια χρόνια έπαιζα στην ομάδα του Πιερικού και ενώ κυλούσαν όλα σχεδόν ομαλά, ξαφνικά μία ημέρα ενώ παίζαμε αντίπαλοι με μία προσφυγή, δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες, την οποία έκαναν, η ομάδα μου τότε είχε πέσει κατηγορία και είχε διαλυθεί. Θέλω να ευχηθώ σε αυτή την ομάδα να ξαναέρθει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, γιατί το αξίζει».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΚυριακή, 01 Απρίλιος 2018 20:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep