«Πλασματικό σκορ»

Ο Σάκης Παπαβασιλείου στάθηκε στις πολλές τελικές προσπάθειες που είχε η ΑΕ Καραϊσκάκης.

Ο τεχνικός της αρτινής ομάδας μίλησε για τις κλασικές ευκαιρίες που είχαν οι παίκτες του στο νικηφόρο ματς με 3-0 επί του Πανσερραϊκού, τόνισε ότι το σκορ είναι πλασματικό και πως θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι στόχος του Καραϊσκάκη είναι να τερματίσει  όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία και πως ο ίδιος θα δώσει χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σάκης Παπαβασιλείου:

«Σήμερα είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μας. Η ομάδα αποκτά χαρακτήρα, ταυτότητα, αυτοπεποίθηση. Σε κάθε παιχνίδι δείχνουμε την αξία μας. Δουλεύουμε σκληρά, ταπεινά, καθημερινά. Ο κόσμος που έρχεται να μας παρακολουθήσει, θέλω να πιστεύω ότι είναι ευχαριστημένος.

Να μου επιτρέψετε να πω ότι σήμερα το σκορ είναι πλασματικό. Θα έπρεπε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Είμαστε μία ομάδα που δημιουργούμε πάνω από 10 τελικές.  Στο σημερινό, είχαμε 16 τελικές προσπάθειες, οι οποίες οι 10 ήταν στην εστία, κλασικές ευκαιρίες. Άρα, για αυτό τον λόγο λέω ότι το σκορ είναι πλασματικό.

Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε, να σκύψουμε τα κεφάλια, να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, που είναι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Μία ομάδα που καίγεται για βαθμούς. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και αυτή την εβδομάδα για να μπορέσουμε να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στόχος μας είναι να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Στόχος μου προσωπικός είναι να αξιοποιήσω και τα νέα παιδιά στη ομάδα και να μας δείξουν όλο αυτόν τον καιρό πόσο πολύ δουλεύουμε και σε πόσο καλή κατάσταση τους έχουμε φέρει μέχρι σήμερα.

Να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για το πάθος, την ψυχή και τη σημερινή εμφάνιση. Μία εμφάνιση που είναι εχέγγυο για τη συνέχεια. Αν συνεχίσουμε έτσι με τον ίδιο ζήλο, το ίδιο πάθος και ρυθμό, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν».

Για τη διαφορά των 14 βαθμών που έχει η ομάδα από την επικίνδυνη ζώνη:

«Κάθε παιχνίδι και νίκη. Όπως προείπα, στόχος μας είναι να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται. Και μέσα από αυτόν τον στόχο να αξιοποιήσουμε και τα νέα παιδιά».

Για το γεγονός ότι ο αρχικός στόχος της παραμονής έχει επιτευχθεί και για την καλύτερη αξιοποίηση των ευκαιριών:

«Είμαι προπονητής που πάντα θέλω με πράξεις να δηλώνω και να εκφράζω τη δουλειά μου. Είμαι από τους προπονητές που δεν πάω στην τύχη και είμαι από τους προπονητές που δουλεύω σκληρά και μέσα από την σκληρή δουλειά έρχονται και τα αποτελέσματα. Μακάρι να έχουμε τόσες τελικές προσπάθειες, άρα το παιχνίδι πάει στην τύχη. Όταν κάνεις πολλές ευκαιρίες, αυτόματα έχεις περισσότερα ποσοστά επιτυχίας για να πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα.  Βάλαμε τρία γκολ, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και πως θα βρεθούμε ξανά σε ευκαιρίες».

Ο Γιάννης Λουκίνας δήλωσε πως η ομάδα του έκλεισε στόματα μετά το 3-0 επί του Πανσερραϊκού:

«Όλη την εβδομάδα, εμείς, ο προπονητής μας και η διοίκηση ακούσαμε πολλά για το σημερινό παιχνίδι. Παρόλα αυτά μπήκαμε αποφασισμένοι να κλείσουμε στόματα και νομίζω ότι το καταφέραμε.  Προσωπικά θεωρώ ότι κάναμε ένα από τα καλύτερα ματς μέσα στη χρονιά, γιατί είχαμε πάθος, θέληση να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο σκορ, γιατί από αυτή την ομάδα χάσαμε στον πρώτο γύρο.

Θέλω να αφιερώσω τη νίκη σίγουρα στους συμπαίκτες μου, στον προπονητή μας και τη διοίκηση που είναι κοντά μας από την αρχή της χρονιάς. Εμείς δεν επαναπαυόμαστε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο σε όλα τα παιχνίδια.

Ποτέ στην καριέρα μου δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω βάλει στόχο. Στόχος για έναν επιθετικό είναι να βάζει σε κάθε παιχνίδι γκολ. Αυτό έχω σαν αρχή. Ειδικά όταν με αυτό το γκολ δίνει και βαθμούς, τότε είναι το ιδανικό».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΚυριακή, 18 Μάρτιος 2018 21:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep