Ρίσκαρε και δικαιώθηκε

Ποδοσφαιριστές που προέρχονταν από μεγάλη αποχή, έχουν εδραιωθεί στο βασικό σχήμα του Καραϊσκάκη Άρτας.

[googlead][/googlead]

Τη στιγμή που οι ομάδες της Football League έδιναν τα πρώτα τους παιχνίδια στο Κύπελλο Ελλάδος ο Καραϊσκάκης Άρτας... έτρεχε να ενισχύσει το ρόστερ του μήνα Οκτώβριο. Οι επιλογές ελάχιστες, όπως και τα χρονικά περιθώρια που είχε εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Ωστόσο, οι «πράσινοι» δείχνουν να πετυχαίνουν εύκολα τον στόχο της σωτηρίας και να δικαιώνονται με το ρίσκο που πήραν.

Μεταξύ των καλοκαιρινών αποκτημάτων υπήρξαν και ποδοσφαιριστές που προέρχονταν από αρκετούς μήνες αποχής. Παραδείγματα ο Γιώργος Μακρής (τελευταίο επίσημο ματς στις 8 Μαΐου 2016), ο Στέλιος Μακρίδης (6/11/16) και ο Παντελής Θεολόγου (5/3/17). Όλοι τους, όμως έχουν θέση στο αρχικό πλάνο του Σάκη Παπαβασιλείου και έχουν βοηθήσει στην έως τώρα πετυχημένη πορεία.

Ανάλογες κινήσεις, πάντως, δεν έλειψαν και από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ αποκτήθηκε από τη Δόξα Δράμας με την οποία είχε παίξει για τελευταία φορά στις 11/6/17, ενώ δεν έχει κάνει ακόμα ντεμπούτο ο Περικλής Μπουσινάκης, με τελευταίο επίσημο παιχνίδι του στις 21/5/17.

Last modified onΣάββατο, 03 Μάρτιος 2018 10:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep