Πέρασμα από την Φιλιππιάδα

Η ΑΕ Καραϊσκάκης επικράτησε την Τετάρτη (20/9) σε φιλικό παιχνίδι του Εθνικού Φιλιππιάδας (2-0). 

Νικηφόρο πέρασμα από την Φιλιππιάδα για την ΑΕ Καραϊσκάκης καθώς την Τετάρτη (20/9) επιβλήθηκε σε φιλικό παιχνίδι του τοπικού Εθνικού με 2-0. Στο ντεμπούτο, έστω και ανεπίσημο, του Σάκη Παπαβασιλείου στον πάγκο τους οι Αρτινοί παρουσίασαν δύο πρόσωπα, καθώς στο α’ ημίχρονο παρουσίασαν αδυναμίες ενώ αντίθετα στην επανάληψη κυριάρχησαν στην αναμέτρηση.

Τα γκολ για τους «πράσινους» σημείωσαν στο 54’, ο Μιχάλης μετά από πάσα του Ασπροποταμίτης και δύο λεπτά αργότερα πάλι ο ίδιος παίκτης μετά από ασίστ του Τσάκαλου. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, οι γηπεδούχοι στο 19’ με τον Τσιάπη και οι νικητές στο 48’ με τον Παππά.

Εθνικός Φιλιππιάδας (Νίκος Λάππας): Βαρέλης,Τσιφλίδης, Αντωνιάδης, Ντούσκας, Χρήστου, Ντανάι, Δημουλάς, Μανιώτης, Λαϊνάς, Παπακίτσος, Τσιάπι. Αγωνίστηκαν και οι: Λέντζος, Βασίλας, Γιώτης, Κορέσι

ΑΕ Καραϊσκάκης (Σάκης Παπαβασιλείου): Ραχιώτης, Παπαρούνης, Αβραμίδης, Παπανίκου, Καψάλης, Κόλλινς, Γούλας, Χούσος, Γυφτοκώστας, Ευαγγέλου, Κυριάκης. Έπαιξαν και οι: Σιαράβας, Ζολάνι, Άτσκα, Ζδράβος-Ρίζος, Παππάς, Φίλιος, Ασπροποταμίτης, Μιχάλης, Γκέκα, Τσάκαλος, Μπαλαδήμας, Μέλκας, Μήτσιος, Μαργώνης.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep