Έφερε ξένους, ψάχνει προπονητή

Ο Καραϊσκάκης Άρτας έφερε στη χώρα μας τους Αλεξάνταρ Μίλιτς, Σάσα Ντόμιτς.

Ο Τίμος Καβακάς, όπως αθόρυβα έφυγε από τα Τρίκαλα, το ίδιο αθόρυβα κούνησε μαντήλι από τον Καραϊσκάκη Άρτας. Ο Δημήτρης Μπέλας που καθοδήγησε τους Πράσινους στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, θα βρεθεί στον πάγκο και στο εξ αναβολής ματς της 12ης αγωνιστικής με τον ΟΦ Ιεράπετρας εκτός έδρας (02/02, 15.00). Παράλληλα η διοίκηση ψάχνει τον τρίτο της προπονητή πριν ακόμα ολοκληρωθεί καλά καλά ο 1ος γύρος...

Ο Καραϊσκάκης Άρτας έφερε στη χώρα μας, σύμφωνα με το «artagoal.gr» δύο ξένους ποδοσφαιριστές. Ο ένας είναι ο 32χρονος Σέρβος επιθετικός Αλεξάνταρ Μίλιτς που έπαιζε στη Μπούντουτσνοστ Ντομπανόβτσι και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αιολικό, Ασπρόπυργο, Απόλλωνα Λάρισας, Κισσαμικό, Επισκοπή, Παναιγιάλειο, Αγροτικό Αστέρα και Βατανιακό. Ο δεύτερος είναι ο 23χρονος Σερβοκροάτης, Σάσα Ντόμιτς. Παίζει ως στόπερ και αριστερός μπακ και είχε 11 συμμετοχές με την κροατική Ντουμπράβα.

Η αποστολή εν όψει ΟΦΙ: Χουάντερσον, Λάζαρεβς, Μπότσαρης, Τάμπας, Πριόνας, Κλιγγόπουλος, Φαν Ίπερεν, Γιαννιώτης, Μερτύρης, Ζιώβας, Κρισμάρεβιτς, Καλούτζης, Βαφειάδης, Νταλακούρας, Ναζίμ, Δερμιτζάκης, Κορέλας, Πετράτος, Πέδρο, Γαλεάδης, Ντοναλντόνι και Κοντοπούλης.

Last modified onΤρίτη, 01 Φεβρουάριος 2022 16:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep