Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δύσκολα θα παίξουν Football League»

Ο πρόεδρος της Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής, υποστήριξε πως δεν υπάρχει ούτε νομικό ούτε ηθικό έρεισμα για την τοποθέτηση του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και του Ηρακλή στη Football League.

Μιλώντας στη ΝΕΤ ο Σαλευρής υποστήριξε:

«Δεν υπάρχει νομικό ή ηθικό έρεισμα για την τοποθέτηση αυτών των τριών ομάδων στην κατηγορία. Ο Ηρακλής δεν υποβιβάστηκε από την ΕΕΑ. Υποβιβάστηκε για πλαστογραφία. Εάν επαναφέρουμε τον Ηρακλή τι θα πούμε στις άλλες ομάδες που έπεσαν για τον ίδιο λόγο; Υπάρχει το θέατρο του παραλόγου. Λυπάμαι που διαβάζω ότι στελέχη θεσμικών οργάνων λένε να διορθωθεί η αδικία. Κάποιοι έκλεβαν το κράτος. Δεν είχαν ούτε ισολογισμό. Δεν μπορούμε να έχουμε στις τάξεις μας τέτοιους ανθρώπους».

 

Για το τι θα ζητήσει η Football League για να κάνει δεκτές αυτές τις ομάδες: «Η πρόταση για να ανέβουν 4 ομάδες στη Σούπερ Λίγκα και να πέσουν 2, δύσκολα θα περάσει. Θα επιμείνουμε στο “5-3”. Αυτό είναι το πρώτο και θα θέσουμε και άλλα ζητήματα όπως: α) την μείωση του κοστολογίου των διαιτητών, β) την μείωση των χρημάτων που επιδικάζονται σε ποδοσφαιριστές που κάνουν προσφυγές, γ) την είσοδο των αγώνων μας στο στοίχημα του ΟΠΑΠ, δ) την μετάδοση των αγώνων του πρωταθλήματος από ανοικτό κανάλι, ε) την οικονομική ενίσχυση από την Πολιτεία και, στ) την οικονομική ενίσχυση από την Σούπερ Λίγκα. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με 250.000 ευρώ το χρόνο. Η Σούπερ Λίγκα μας έχει υποσχεθεί το 10% των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ή 3,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, αλλά πέρυσι το σταμάτησε. Γιατί η Σούπερ Λίγκα που μιλάει για αδικία δεν δέχεται στις τάξεις της αυτές τις ομάδες; Βλέπω ότι δύσκολα θα παίξουν στο πρωτάθλημα της Football League».

Last modified onΠέμπτη, 30 Αύγουστος 2012 23:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep