Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Αποκαλύψεις την Τετάρτη

Ο Νίκος Σαλευρής θα μιλήσει την Τετάρτη σε συνέντευξη Τύπου για όλα όσα έγιναν στην διαδικασία των play off. Ο Νίκος Σαλευρής θα μιλήσει την Τετάρτη σε συνέντευξη Τύπου για όλα όσα έγιναν στην διαδικασία των play off.

Ο Νίκος Σαλευρής θα δώσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, όπου θα αποκαλύψει αρκετά από όσα έγιναν στην διαδικασία των play off.

Ο πρόεδρος της Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής, δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση και δεν βρέθηκε στην αίθουσα των συνεντεύξεων Τύπου ούτε για να πει ο ίδιος πως το ραντεβού με τους δημοσιογράφους θα γίνει την Τετάρτη το μεσημέρι στο γήπεδο της Καλλιθέας. Ο νομικός σύμβουλός της ΠΑΕ, Γιώργος Πρόκος ήταν αυτός που μίλησε στους δημοσιογράφους και ενημέρωσε πως θα υπάρξει αποκαλυπτική συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη το μεσημέρι στη μία στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Καλλιθέας.

"Η Καλλιθέα ήταν η καλύτερη ομάδα και από άλλους λόγους δεν πήρε την άνοδο. Την Τετάρτη το μεσημέρι ο πρόεδρος της ομάδας θα πει πολλά και για πολλούς. Δεν επέτρεψαν στην Καλλιθέα να διεκδικήσει την άνοδο, αδικήθηκε. Ηταν η καλύτερη ομάδα, όμως, δεν πήρε το εισιτήριο για την Super League", είπε ο Γιώγος Πρόγκος.

Last modified onΣάββατο, 30 Ιούνιος 2012 23:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep