Εβδομάδα φιλικών

Η Καλλιθέα θα δώσει δύο φιλικά αυτή την εβδομάδα, με την ομάδα Νέων της ΑΕΚ και τον Αήττητο Σπάτων.  Η Καλλιθέα θα δώσει δύο φιλικά αυτή την εβδομάδα, με την ομάδα Νέων της ΑΕΚ και τον Αήττητο Σπάτων.

Η Καλλιθέα θα αντιμετωπίσει εκτός από την Κ20 της ΑΕΚ και τον Αήττητο Σπάτων σε δυο ματς που θα περάσουν εξετάσεις οι παίκτες από τον Νίκο Παντέλη.

[googlead][/googlead]

Την ευκαιρία να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα και να δοκιμάσει τα δικά του σχήματα και πρόσωπα θα έχει ο νέος τεχνικός της Καλλιθέας, Νίκος Παντέλης, αυτή την εβδομάδα. Το πρόγραμμα της Football League δίνει τα δύο «ρεπό» στην αθηναϊκή ομάδα και αφού θα πάρει τους βαθμούς άνευ αγώνα με τον Αχαρναϊκό και την Βέροια υπάρχει το περιθώριο για φιλικό.

Εκτός από την αναμέτρηση με την Κ20 της ΑΕΚ που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (18/4 – 15:00) στο Ελ Πάσο, προστέθηκε και αυτή με τον Αήττητο Σπάτων την Παρασκευή (20/4).

Ο Νίκος Παντέλης που προσπαθεί να «ξυπνήσει» τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χρήστο Θεοδωράκη, αλλά και τον Αλέξανδρο Σμυρλή που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα μπει στις προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα.

Last modified onΤρίτη, 17 Απρίλιος 2018 19:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep