Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Χρειαζόμαστε νίκη εκτός»

Ο Νϊκος Παντέλης τόνισε πως η Καλλιθέα χρειάζεται πλέον μια νίκη εκτός έδρας. Ο Νϊκος Παντέλης τόνισε πως η Καλλιθέα χρειάζεται πλέον μια νίκη εκτός έδρας.

Ο Νίκος Παντέλης τόνισε πως μετά τις δύο εντός έδρα νίκες η Καλλιθέα χρειάζεται μια νίκη εκτός για να διεκδικήσει την άνοδο της στην Super League.

Ο προπονητής της Καλλιθέας στάθηκε στα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του και παρότι έμειναν δύο φορές πίσω στο σκορ διεκδίκησαν μέχρι το τέλος το παιχνίδι.

«Σήμερα έπαιξαν δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει ήταν η Καλλιθέα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τρεις κλασικές ευκαιρίες. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να μιλάς με τα αν και να πεις πως αν είχαμε βάλει ένα γκολ δεν θα δεχόμασταν αυτά τα δύο που δεχθήκαμε. Το πρώτο ήρθε από αμυντικό λάθος που γίνεται στο ποδόσφαιρο και το δεύτερο την ώρα που έχουμε ισοφαρίσει και έχουμε τον ενθουσιασμό υπάρχουν κενά πίσω. Εδώ πρέπει να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, διότι δείχνει στόφα μεγάλη ομάδας το ότι δεν παράτησαν το παιχνίδι, το πάλεψαν και ισοφάρισαν και μέχρι το 93 έκαναν τα πάντα για να φτάσουν στη νίκη. Είναι κάπως άδικο το ότι δεν πήραμε τη νίκη.

Εμείς κρατάμε την καλή εμφάνιση, τα ψυχικά αποθέματα που δείξαμε. Είχα πει πως οι αποστάσεις είναι μικρές, όλες οι ομάδες έχουν πιθανότητες. Εμείς θα πρέπει τώρα να πάρουμε αποτέλεσμα στα τρία εκτός έδρας ματς που έχουμε και αν είμαστε τυχεροί θα ανέβουμε στην πρώτη κατηγορία».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep