Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με Βιδάλη η Καλλιθέα

Κανονικά έγινε την Τρίτη (12/6) το καθιερωμένο χαλάρωμα στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας (το πρόγραμμα περιελάμβανε και προβολή βίντεο με αγώνες της Καλλονής) μία μέρα πριν τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ.

Ο Βιδάλης θα είναι στην αποστολή και αν ο προπονητής Νίκος Παντέλης κρίνει ότι μπορεί να αγωνιστεί, θα τον χρησιμοποιήσει. Ακόμα, θεαματική είναι η βελτίωση του χειρουργημένου Ρουσάκη. Ο παίκτης έχει ήδη μπει σε κανονικό πρόγραμμα με στόχο να αγωνιστεί την 4η αγωνιστική με την Καλλονή, εκτός έδρας. 

Απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Καλτσάς, Ντιαλό.

 

Η αποστολή: Κατσούλης, Τακίδης, Πρίπου, Βιδάλης, Ηρακλής, Αρβανίτης, Κουτρουμπής, Αρκούδας, Φουντουκίδης, Μιχαλόπουλος, Σταύρου, Στούμπος, Μουσταφίδης, Κατσίκης, Μαρουκάκης, Φαρινόλα, Ματσούκας, Δημητρίου.

Στο μεταξύ, με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ ενημέρωσε: «Υπάρχει ενθουσιασμός στις τάξεις των φιλάθλων μας και το βασικό θέμα συζήτησης στα στέκια, είναι πως η Καλλιθέα μπορεί και πρέπει να νικήσει στον αυριανό αγώνα. Θεωρούμε πως θα υπάρξει μαζική παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές στην προσπάθειά τους. Επιπλέον, αύριο Τετάρτη οι μαθητές θα μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν εισιτήρια για τον αγώνα από τα γραφεία της ΠΑΕ, Σοφοκλέους 64, 2ος όροφος. Τέλος, να ενημερώσουμε πως, με επείγον έγγραφο του Γ.Γ.Α. κ. Μπιτσαξή, που εστάλη χθες, απαγορεύτηκε ρητά η μετακίνηση οπαδών. Για το λόγο αυτό, δεν θα υπάρξει κερκίδα φιλοξενούμενης ομάδας και δεν θα διατεθούν εισιτήρια για τους εκτός έδρας αγώνες μας».

Last modified onΤρίτη, 12 Ιούνιος 2012 20:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep