Ο τοπ σκόρερ των αμυντικών

Ο Στάθης Συριόπουλος είναι ο στόπερ με τα περισσότερα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα σκοράροντας σε τρία σερί εντός έδρας παιχνίδια της Καλλιθέας.

[googlead][/googlead]

Μπορεί να ακούγεται παράδοξο, αλλά ο πιο συνεπής σκόρερ της φετινής Καλλιθέας είναι στόπερ!

Ο Στάθης Συριόπουλος κούνησε πλεκτό σε τρίτο σερί εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του και δεν προηγείται απλώς στον εσωτερικό ανταγωνισμό (μαζί με τον επιθετικό Αλέξανδρο Σμυρλή), αλλά είναι συνάμα ο αμυντικός με τα περισσότερα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Ξεπέρασε τον Νώντα Παντελάκη του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού που έχει δύο τέρματα.

Ο Συριόπουλος σκόραρε στις ισοπαλίες 1-1 με την ΑΕ Καραϊσκάκης και τη Βέροια και έδρασε ξανά στη νίκη 3-1 επί του Πανσερραϊκού πετυχαίνοντας μάλιστα το καθοριστικό γκολ της ισοφάρισης που άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας του.

Κι όλα αυτά ενώ ο 25χρονος αμυντικός δεν είχε δείξει τα προηγούμενα χρόνια έφεση στο σκοράρισμα. Είχε σημειώσει μόνο ένα γκολ στη Γ' Εθνική σε μία νίκη 3-1 του Ηλυσιακού επί του Φωστήρα στις 6/3/2016.

Με την Καλλιθέα πρωτοεμφανίστηκε στη Football League το 2014-15 (μία συμμετοχή) και την περασμένη σεζόν είχε 23 συμμετοχές με το σύλλογο στη δεύτερη κατηγορία.

Φέτος σε 12 αγώνες πρωταθλήματος έχει πετύχει ήδη τρία γκολ.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep