Θεσσαλονίκη με... Ταλέντο

Ο Αλεχάντρε Ταλέντο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Καλλιθέας για τον αγώνα με τον Άρη.

[googlead][/googlead]

Συγκομιδή ενός πόντου έχει η Καλλιθέα στις δύο πρώτες στροφές του πρωταθλήματος. Καλείται, λοιπόν, να παλέψει παντού για θετικό αποτέλεσμα, ώστε να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση. Την Κυριακή (12/11, 15:00 Web TV ΕΡΤ) οι «κυανόλευκοι» δοκιμάζονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη και γνωρίζουν ότι θα πρέπει να εμφανίσουν πολύ καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Παναχαϊκή αν θέλουν να έχουν ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία της αθηναϊκής ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (11/11) και το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι μπήκε στην 20άδα ο Αλεχάντρε Ταλέντο. Ο Βραζιλιάνος προφανώς για να ακολουθεί την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, θα χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή, Μαρσέλο Τροΐζι. Υπενθυμίζεται ότι δεν είχε παίξει στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Εκτός πλάνων έμεινε ο τραυματίας Ταμπάκης και οι Ο. Γαρδικιώτης, Βορύλλας, Βαλμάς, Κάτσικας, Μπιμάι, Λίτσι, Α. Γαρδικιώτης, Κερασίδης, Οικονόμου, Μαραθωνίτης.

Η αποστολή: Κορωνάκης, Κουτογλίδης, Συριόπουλος, Ζεζάι, Παπαγγελής, Ντιακιτέ, Βασιλείου, Καντέ, Μάκο, Ταλέντο, Μήλιος, Τουρούκης, Μίγγος, Κόττας, Παναγιωτίδης, Χοτζάλι, Βινίσιους, Σμυρλής, Γκέτσι, Ξόμπλιος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 11 Νοέμβριος 2017 13:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep