Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κανείς δεν θα βλάψει την Καλλιθέα»

Ο σύνδεσμος φίλων Καλλιθέας «Desperados» με ανακοίνωσή τους τόνισαν ότι αναμένουν τη δικαίωση της αθηναϊκής ομάδας.

Οι οργανωμένοι των «κυανόλευκων» σημείωσαν ότι η Καλλιθέα δεν πεθαίνει και όποιος προσπαθήσει να της κάνει κακό θα τους βρει μπροστά του.

Αναλυτικά ανέφεραν: 

Οι φίλοι των «κυανόλευκων» τόνισαν ότι δεν θα ανεχτούν «παιχνίδια» στις πλάτες της Καλλιθέας και ανέφεραν:

«Καλώς τα παιδιά...

Λοιπόν ξεκινώντας το φετινό πρωτάθλημα όλοι περίμεναν την Καλλιθέα να πασχίζει όπως την προηγούμενη χρονιά για την σωτηρία. Τελικά, όχι μόνο δεν ανησυχήσαμε καθόλου για το αν θα παραμείνουμε στην κατηγορία αλλά αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο καταφέραμε και τερματίσαμε τρίτοι, έχοντας την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία, με τον λαό της Καλλιθέας να στηρίζει τις προσπάθειες των παιχτών τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Στη λήξη του πρωταθλήματος η UEFA δημοσίευσε μια ασαφή ανακοίνωση όσον αφορά το παιχνίδι Καλλιθέα-Ηρακλής Ψαχνών(2-1) αναφέροντας το ως "ύποπτο". και ενώ ο φάκελος είχε σταλεί από τις 10 Μαΐου, περιμένανε να το ανακοινώσουν την τελευταία αγωνιστική όταν η Καλλιθέα έπαιζε ακόμα την τρίτη θέση, κάτι που σημαίνει και πρωτοπορία στην βαθμολογία των play off.

Άραγε «Ποιούς πραγματικά βόλευε να βγει την συγκεκριμένη στιγμή η ανακοίνωση της UEFA και να οδηγηθούμε εν τέλει στην καθυστέρηση έναρξης των play off»;

Και η κοροϊδία συνεχίζεται πριν καν γίνει η ανάλυση της επιστολής κάποια "φρούτα" εδώ στην Ελλάδα έτρεξαν να χαρακτηρίσουν την επιστολή ως άκρως σημαντική κάνοντας λόγο για άμεση διενέργεια της υπόθεσης μέχρι κ αναβολής των Play off.

Οι προεκλογικές ντουντούκες για κάθαρση του ποδοσφαίρου πλέον δεν πιάνουν, ακόμα γελάει ο κόσμος με τα ρεζιλίκια της προηγούμενης κάθαρσης του καλοκαιριού, αλλά κάποιοι εδώ στην Ελλάδα δεν λένε να βάλουν μυαλό και να κάνουν την δουλειά τους σωστά, ας ενημερώσει κάποιος λοιπόν τον κ. Μπιτσαξή για τα παρακάτω..

Πρώτον:

Όπως ξέρουμε η ΚΑΛΛΙΘΕΑ έδωσε φέτος 32 αγώνες (τους άλλους 2 με ΔΙΑΓΟΡΑ και ΕΘΝ. ΑΣΤΕΡΑ εκτός έδρας τους πήρε χωρίς να παίξει). Από τους 32 αυτούς αγώνες, OVER, δηλαδή με περισσότερα από 2 γκολ ανά αγώνα, ήταν οι 18 (!), δηλαδή ποσοστό 56%.

Δεύτερον:

Από τους 17 αγώνες που έδωσε φέτος εντός έδρας η ΚΑΛΛΙΘΕΑ, OVER, δηλαδή με περισσότερα από 2 γκολ ανά αγώνα, ήταν οι 9 (!), δηλαδή ποσοστό 53%.

Τρίτον:

Από τους 24 αγώνες που είχε δώσει φέτος εντός-εκτός η ΚΑΛΛΙΘΕΑ μέχρι τον αγώνα του δεύτερου γύρου με τα ΨΑΧΝΑ, OVER, δηλαδή με περισσότερα από 2 γκολ ανά αγώνα, ήταν οι 13 (!), δηλαδή ποσοστό 54%

Τέταρτον:

Από τους 10 τελευταίους αγώνες που είχε δώσει φέτος εντός-εκτός η ΚΑΛΛΙΘΕΑ μέχρι τον αγώνα του δεύτερου γύρου με τα ΨΑΧΝΑ, OVER, δηλαδή με περισσότερα από 2 γκολ ανά αγώνα, ήταν οι 6 (!), δηλαδή ποσοστό 60%.

Πέμπτον

Στους 32 αγώνες που έδωσε φέτος η ΚΑΛΛΙΘΕΑ έβαλε 52 γκολ και έφαγε 32 γκολ. Δηλαδή στους 32 αγώνες της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ μπήκαν 52+32=84 γκολ, με μέσο όρο 84/32 =2,625, δηλαδή μέσο όρο OVER επί 32 αγώνων!

Όλα τα παραπάνω απαντούν στο παρακάτω πρώτο σκέλος της επιστολής κ. Μπιτσαξή:

«... ο στοιχηματισμός εν συνόλω υποδηλώνει ότι τα πρόσωπα που στοιχημάτισαν θα μπορούσαν να έχουν προηγούμενη γνώση του τελικού αποτελέσματος.».
Πράγματι. Με απλή αριθμητική υπήρχαν, όπως δείξαμε, πάνω από 50% πιθανότητες για OVER στον συγκεκριμένο αγώνα.

Ωστόσο αυτό ουσιαστικά δεν ενδιαφέρει τον Μπιτσαξή, γιατί παρακάτω αναγνωρίζει, ότι ο αγώνας πρέπει να θεωρηθεί ύποπτος και ενδεχομένως και χειραγωγημένος σε μικρότερη έκταση για στοιχηματικούς σκοπούς!!!

Αλλά σε μικρότερη έκταση για στοιχηματικούς σκοπούς σημαίνει, ότι δεν υπήρξε στοιχηματικό πρόβλημα.

Άβυσσος η ψυχούλα του κ. Μπιτσαξή…

Ως Σύνδεσμος φιλάθλων Καλλιθέας, DESPERADOS, καλούμε τους ποδοσφαιριστές μας να κλείσουν τα αυτιά τους και να μείνουν μακριά από τα παπαγαλάκια που θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα, τους καλούμε να τα δώσουν όλα και να κλείσουν στόματα στους 6 τελικούς που έρχονται.

Εμείς θα είμαστε εκεί, μαζί τους, όπως πάντα

Να ξέρουν όλοι ότι θα ήμαστε παρόντες στις εξελίξεις, εν αναμονή της απόφασης δικαίωσης ή μη της ομάδας μας, την Παρασκευή (1/6). Κανένας δεν θα βλάψει τον ιστορικό μας σύλλογο και ακόμα και να προσπαθήσει, θα μας βρει απέναντί του.

Η Καλλιθέα δεν πεθαίνει λαμόγια.

Υ.Γ. Ηγέτη της κάθαρσης του ποδοσφαίρου, πρόεδρε του Πατραϊκού, από την αρχή του πρωταθλήματος προκαλείς, Η Καλλιθέα σου έχει γίνει έμμονη ιδέα, ακόμα και μετά την 5άρα δεν έκλεισες το στόμα σου, αλλά τα Play off είναι κοντά, έρχεται κ άλλη φάπα.

Υ.Γ.2. Ψηλά το κεφάλι στα παιδιά από τον Εύοσμο, η καψούρα σε όποια κατηγορία κι αν παίζει, παραμένει καψούρα!!».

 

Last modified onΚυριακή, 27 Μάιος 2012 15:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep