Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Το μυστικό στα αποδυτήρια»

Ο Νίκος Παντέλης αποκαλύπτει το κλειδί της σπουδαίας επιτυχίας της Καλλιθέας.

Ο Νίκος Παντέλης τόνισε πως πρόκειται για μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι η Καλλιθέα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα πλέι οφ ανόδου και υπογράμμισε πως το μυστικό αυτής της ομάδας είναι το κλίμα στα αποδυτήρια.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του της Καλλιθέας:
«Πετύχαμε μία δίκαιη νίκη και ένα ευρύ σκορ σε ένα παιχνίδι που άνοιξε. Συγχαρητήρια σε όλους στην Καλλιθέα και ιδιαίτερα στους ποδοσφαιριστές. Σήμερα επετεύχθη και μαθηματικά ένας στόχος που μπήκε κατά τη διάρκεια της περιόδου και αυτό είναι είναι μία μεγάλη επιτυχία. Τώρα επικεντρωνόμαστε στον αγώνα στα Γιαννιτσά την ερχόμενη Τετάρτη, διότι με μία ενδεχόμενη νίκη μπορεί να μπούμε με βαθμολογικό αβαντάζ στα πλέι οφ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, αυτούς δηλαδή  που έρχονται κάθε Κυριακή και να ευχηθώ στο κ. Βοσνιάδη ό,τι καλύτερο για την ερχόμενη χρονιά».
Σε ερώτηση του FL News για την βελτιωμένη «έκδοση» που παρουσιάζει η Καλλιθέα αγωνιστική με την αγωνιστική, ο κ. Παντέλης απάντησε: «Είναι και θέμα προπόνησης, αλλά τα παιδιά έχουν απελευθερωθεί. Το μυστικό είναι τα καλά αποδυτήρια. Από εκεί ξεκινά μία ομάδα για να λέγεται ομάδα. Εμείς έχουμε ένα κράμα έμπειρων και νέων παικτών και αυτό βγαίνει στο γήπεδο γιατί έχουμε μία συγκεκριμένη φιλοσοφία τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Σίγουρα μέσα από τις προπονήσεις τα παιδιά έχουν αφομοιώσει κάποια πράγματα, αλλά θεωρώ ότι αυτή η ομάδα παίρνει κι άλλη βελτίωση».
Τους παίκτες της Καλλιθέας εκπροσώπησε ο εκ των διακριθέντων Χρήστος Αρκούδας: «Φτάσαμε στο προτελευταίο παιχνίδι της σεζόν και μαθηματικά χρειαζόμασταν δύο πόντους για να μπούμε στα πλέι οφ. Μπήκαμε επιθετικά δείξαμε ότι θέλουμε να το πάρουμε και το πήραμε. Συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα, στους παίκτες, στο προπονητικό επιτελείο και στον πρόεδρο. Καλή χρονιά στην Αναγέννηση Επανωμής, της ευχόμαστε ό,τι επιθυμεί να το πραγματοποιήσει τη νέα χρονιά».

Last modified onΚυριακή, 20 Μάιος 2012 19:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep