«Με άξονα τη δημιουργία»

Ο τεχνικός της Καλλιθέας, Μαρσέλο Τροΐζι μετά το τέλος της φιλικής νίκης επί του Ηλυσιακού με 2-1 ανέλυσε στο FL News τα συμπεράσματά του.

Ο Μαρσέλο Τροϊζι έμεινε ευχαριστημένος από την παρουσία της Καλλιθέας στο κυριακάτικο (10/09) φιλικό με τον Ηλυσιακό, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο παρότι οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0. Σε δηλώσεις του στο FL News μετά την επικράτηση με 2-1 ανέφερε:

«Οι φιλικές αναμετρήσεις βοηθούν στο να διαπιστώσεις την αντίδραση των ποδοσφαιριστών σε κανονικές συνθήκες, άσχετα αν ο αντίπαλος μπορεί να είναι η ΑΕΚ, ή ο Ηλυσιακός. Και σε αυτό το παιχνίδι είχαμε σωστή κίνηση και ανάπτυξη, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε αρκετές τελικές προσπάθειες που έφεραν δύο δοκάρια στο πρώτα 45 λεπτά, ενώ κάναμε και κάποιες ακόμη σημαντικές ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε νωρίς το γκολ και μετά ξεκίνησαν οι αλλαγές που κάνουν δύσκολη τη διατήρηση του ρυθμού της αναμέτρησης και για τις δύο ομάδες. Έχουμε μπροστά μας αρκετές ημέρες για το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας για το Κύπελλο Ελλάδος και, σίγουρα, χρειάζεται δουλειά για να φτάσουμε σε πιο υψηλό επίπεδο σε όλους τους τομείς».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2017 11:25

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Δευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2017 12:56 Comment Link

    Σημερα τελειωσαν οι μεταγραφες....τελικα εκανε καποια τελευταια μεταγραφη?

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep