Ελεύθερος ο Συριόπουλος

Ο Στάθης Συριόπουλος συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του με την Καλλιθέα. Προσφυγή Κορωνάκη.

Οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών καλά κρατούν στην Καλλιθέα. Η αθηναϊκή ομάδα κέρδισε εν τέλει την παραμονή της στην κατηγορία εξωαγωνιστικά, αλλά μετρά απώλειες. Και αυτό γιατί από το ρόστερ αποχωρεί, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News και ο Στάθης Συριόπουλος.

Ο 24χρονος αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά συμφώνησε με τη διοίκηση στην αποδέσμευσή του. Εξάλλου, υπάρχουν και οικονομικές εκκρεμότητες προς το πρόσωπό του. Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 24 συμμετοχές με τους «κυανόλεκους».

Παρελθόν, τέλος, θα πρέπει να θεωρείται ο 19χρονος τερματοφύλακας, Ματθαίος Κορωνάκης, ο οποίος κατέθεσε προσφυγή σε βάρος της ΠΑΕ, διεκδικώντας οφειλόμενα και την ελευθέρας του.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 09 Αύγουστος 2017 00:31

2 comments

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Τετάρτη, 09 Αύγουστος 2017 00:53 Comment Link

    Χτες γραψατε για χτισιμο αλλα μαλλον για διαλυση προκειται!!οταν μια ομαδα παιρνει εναν παιχτη που δεν εχει τιμη κ ηταν δανεικος στον ηλυσιακο η στην χαλκιδα κ τον κανεις παιχτη...ουσιαστικα ειναι παιχτης για εξι μηνες κ φευγει η καποιος τον βαζει κανει?(ο ευατος του ισως)η δεν εχει επιγνωση της πραγματικοτητας καθως οπου κ να παει ειναι σχεδον αδυνατο να πληρωθει αυτη τη στιγμη...η σπαρτη πχ που θα ειναι πρωταθλητρια των μεταγραφων πριν ενα μηνα ειχε δεκα προσφυγες!αυτοι προφανως μιλανε αλλου κ πιστευαν οτι θα πεσει η καλλιθεα κ μολις ειδαν οτι δεν επεσε πηγαινουν κ απαιτουν λεφτα κ ετσι αναγκαζεται κ τους αφηνει ελευθερους

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Τετάρτη, 09 Αύγουστος 2017 00:38 Comment Link

    Να κανω παντως μια προβλεψη...αυτοι που εμειναν ελευθεροι θα πανε η παναχαικη η στη σπαρτη ...αν κ οταν ακους οτι κανει πρισφυγη κ ο κορωνακης τοτε τα πραγματα ειναι τραγικα διοτι πανω απο 1000 ευρω να χρωσταει στον συγκεκρμενο το αποκλειω κ οταν δεν εχεις αστεια ποσα να δωσεις ειναι τραγικα τα πραγματα

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep