Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Play off με το… ενάμιση πόδι η Καλλιθέα

Η αθηναϊκή ομάδα υπολογίζει ότι με δύο ακόμα πόντους στις δύο τελευταίες στροφές μπαίνει εξάδα.

Την κατάλληλη στιγμή ήρθε για τους «κυανόλευκους» η εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΛ. Η Καλλιθέα, σύμφωνα με όσα έλεγαν τα μέλη της αποστολής, θα μπορούσε να φύγει από τη θεσσαλική πόλη με μεγαλύτερο σκορ αν ήταν πιο προσεκτικοί οι επιθετικοί της, αλλά όπως και να έχουν τα πράγματα έκανε άλμα συμμετοχής στα play off.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς που κάνουν στην αθηναϊκή ομάδα και δεδομένης της νίκης στα χαρτιά απέναντι στον Εθνικό Αστέρα την Τετάρτη (16/05), δύο βαθμοί απέναντι σε Επανομή και Γιαννιτσά θα είναι αρκετοί. Μπορεί, όμως και να μην χρειαστούν!

Η ΠΑΕ χαρακτήρισε άριστη τη φιλοξενία της ΑΕΛ και τη διαιτησία, τόνισε ότι ο τερματοφύλακας, Θανάσης Κατσούλης δεν είχε σκοπό να κάνει καθυστερήσεις, ενώ ο τεχνικός Νίκος Παντέλης έδωσε ρεπό στους παίκτες του τη Δευτέρα.

Απέναντι στον Εθνικό Αστέρα θα εκτίσουν τις ποινές τους οι Βιδάλης, Σταύρου, Κατσούλης, Φαρινόλα, ενώ ο Μιχαλόπουλος δηλώθηκε για τον αγώνα με τους Καισαριανιώτες και θα χάσει ή το ματς με την Αναγέννηση Επανομής ή με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Last modified onΔευτέρα, 14 Μάιος 2012 15:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep