Το «ευχαριστώ» του Σταυριανού

Ο Νίκος Σταυριανός δεν ξέχασε το ανθρώπινο πρόσωπο που έδειξε η Καλλιθέα και αποχαιρέτησε διοίκηση, προπονητές και συμπαίκτες.

Παρελθόν από την Καλλιθέα αποτελεί, όπως σας ενημέρωσε το FL News, ο Νίκος Σταυριανός. Ο 32χρονος τερματοφύλακας είχε σταθεί ιδιαίτερα άτυχος, χάνοντας τη σεζόν 2015-16 λόγω τραυματισμού, όμως οι «κυανόλευκοι» του συμπαραστάθηκαν στον τραυματισμό του, ανανέωσαν τη συνεργασία τους και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε ο ίδιος κατέγραψε 18 συμμετοχές στην εστία της αθηναϊκής ομάδας.

Στο ραντεβού που έγινε, η ΠΑΕ του πρότεινε να μείνει στο έμψυχο δυναμικό, όμως ο ίδιος για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους έκανε γνωστό ότι έπρεπε να αποχωρήσει. Σε δήλωσή του, μάλιστα, στο FL News, ευχαρίστησε τους διοικούντες για το ανθρώπινο πρόσωπο που έδειξαν, αλλά και προπονητές - συμπαίκτες με τους οποίους πέρασε δύσκολες στιγμές, αλλά ενωμένοι έκλεισαν τη σεζόν με αξιοπρέπεια.

Ο Σταυριανός ανέφερε στη δήλωσή του:

«Παρά την πρόταση ανανέωσης που δέχτηκα από την Καλλιθέα, προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι με αναγκάζουν να μη συνεχίσω αν και θα το ήθελα πολύ. Θέλω, ωστόσο, να ευχαριστήσω τους διοικούντες την ΠΑΕ για το ανθρώπιο πρόσωπο που έδειξαν στις δύσκολες στιγμές μου...

Εύχομαι ό,τι καλύτερο στη μετέπειτα πορεία της ομάδας. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα και ιδιαίτερα τους συμπαίκτες μου με τους οποίους καταφέραμε να μείνουμε ενωμένοι με αιοπρέπεια μέχρι το τέλος παρά τις δύσκολες στιγμές. Ευχαριστώ για όλα!».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 30 Ιούνιος 2017 15:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep