Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Χωρίς Κατσίκη η Καλλιθέα

Ο Γιάννης Κατσίκης είναι η μοναδική απουσία της Καλλιθέας για το ματς με τον Βύζαντα. Ο Γιάννης Κατσίκης είναι η μοναδική απουσία της Καλλιθέας για το ματς με τον Βύζαντα.

Η Καλλιθέα θα υποδεχθεί τον Βύζαντα Μεγάρων χωρίς τον Γιάννη Κατσίκη που είναι τιμωρημένος.

Μια, αλλά πολύ σημαντική απουσία έχει για το ματς της Κυριακής (29/4) ο Νίκος Παντέλης. Ο Γιάννης Κατσίκης δεν θα είναι στην διάθεση του Ελληνα τεχνικού που υπολογίζει κανονικά τους Σταύρου, Ρουσάκη, Καλτσά που επιστρέφουν από τιμωρία και τους Αρκούδα, Ντιαλό. Μετά την ισοπαλία στις Σέρρες η ομάδα της Καλλιθέας θέλει να διατηρήσει το προβάδισμα που έχει για τη συμμετοχή στα πλέι οφς του πρωταθλήματος και παράλληλα να μαζέψει βαθμούς που θα της δώσουν πλεονέκτημα για την διαδικασία των αγώνων.

Ο Νίκος Παντέλης αναμένεται να παρατάξει πάλι με αλλαγές την ενδεκάδα της Καλλιθέας, αφού κάθε φορά λόγω καρτών απουσιάζουν και άλλοι ποδοσφαιριστές. Το ματς με τον Βύζαντα, πάντως, είναι από τα λίγα που απουσίες της ομάδας είναι περιορισμένες.

Στη λίστα με τους τιμωρημένους είναι και οι Αρκούδας και Ντιαλό. Ο πρώτος θα χάσει τα ματς με Βέροια εκτός και ΑΕΛ εντός, ενώ ο Ντιαλό θα απουσιάσει από το ματς με την Βέροια.

Στην αποστολή της Καλλιθεά για το ματς με τον Βύζαντα Μεγάρων είναι οι: Κατσούλης, Τακίδης, Αρκούδας, Βιδάλης, Ηρακλής, Πρίπου, Ντιαλό, Φουντουκίδης, Μιχαλόπουλος, Μαρουκάκης, Φαρινόλα, Κουτρουμπής, Ματσούκας, Μουτσαφίδης, Αρβανίτης, Ρουσσάκης, Σταύρου, Καλτσάς.

Last modified onΚυριακή, 29 Απρίλιος 2012 12:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep