Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τιμούν την ελληνική διαιτησία»

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης σε μια φάση από την αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με την Καλλιθέα. Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης σε μια φάση από την αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με την Καλλιθέα.

Η Καλλιθέα με ανακοίνωση της δίνει συγχαρητήρια στον Αριστομένη Κουτσιαύτη και τους βοηθούς του για τη διαιτησάι τους στο ματς με τον Πανσερραϊκό.

Η διοίκηση της Καλλιθέας σε σημερινή της ανακοίνωση στέλνει μήνυμα στην ΚΕΔ και τον πρόεδρο της Γιώργο Δούρο και του προτείνει να χρησιμοποιεί σε περισσότερα ματς τον διαιτητή Αριστομένη Κουτσιαύτη και τους βοηθούς του διότι τιμούν την ελληνική διαιτησία. "Θα θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα στην ΚΕΔ και στον κ. Δούρο. Ο διαιτητής κ. Κουτσιαύτης καθώς και οι βοηθοί του, πρέπει να ορίζονται σε περισσότερους αγώνες διότι θεωρούμε πως τιμούν την ελληνική διαιτησία", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Παράλληλα ευχαριστεί την διοίκηση του Πανσερραϊκού και τον πρόεδρο της ομάδας Σάββα Θεοδωρίδη για την φιλοξενία που είχε η αποστολή της Καλλιθέας που επέστρεψε στη βάση της τα ξημερώματα της Πέμπτης. Στον αγωνιστικό τομέα ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Παντέλης θα έχει στη διάθεση του τους Σταύρου, Ρουσάκη και Καλτσά που επιστρέφουν από τιμωρία. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν ο Αρκούδας θα δηλωθεί στην αναμέτρηση με τον Βύζαντα Μεγάρων, ή θα αγωνιστεί κανονικά. Πάντως θα απουσιάσουν σίγουρα οι Κατσίκης και Ντιαλό για την ομάδα της Καλλιθέας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σήμερα το πρωί στις 3:00 τα ξημερώματα επέστρεψε η αποστολή μας στην Αθήνα μετά από ένα κουραστικό ταξίδι, ωστόσο ο ένας βαθμός της ισοπαλίας ικανοποίησε την ομάδα μας αφού διατηρήσαμε αφενός τη διαφορά των 6 βαθμών από τον Πανσερραϊκό και αφετέρου σε περίπτωση ισοβαθμίας θα έχουμε πλεονέκτημα. Η πειραματική σύνθεση της ομάδας που έγινε από ανάγκη λόγω της απουσίας των βασικών παικτών μας στο χώρο του κέντρου είχε σαν αποτέλεσμα να περιοριστεί αρκετά η επιθετική μας πίεση. Παρ’ όλ’ αυτά, καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ και με περισσότερη τύχη θα μπορούσαμε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα να σημειώσουμε ακόμα ένα και να φύγουμε από τις Σέρρες με τους 3 βαθμούς. Πλέον όμως αυτή η αναμέτρηση ανήκει στο παρελθόν. Την Κυριακή υποδεχόμαστε στο «Γρ. Λαμπράκης» τον Βύζαντα Μεγάρων και η προσοχή όλων στρέφεται εκεί. Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες, όλοι είναι δύσκολοι κι αν θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας πρέπει πρωτίστως να μην έχουμε βαθμολογικές απώλειες στην έδρα μας.

Η ομάδα θα είναι σχεδόν πλήρης για τον Κυριακάτικο αγώνα, αφού θα απουσιάζουν μόνο ο Κατσίκης και ο Ντιαλό. Ο Αρκούδας επίσης ενδέχεται να λείπει και αυτός (έχει συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες), αλλά αύριο θα αποφασιστεί οριστικά το πότε θα εκτίσει την ποινή του. Αντίθετα επανέρχονται οι Σταύρου, Ρουσάκης και Καλτσάς.

Θα πρέπει επίσης να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση του Πανσερραϊκού και ιδιαίτερα τον κ. Πέτρο Θεοδωρίδη για την άψογη φιλοξενία.

Ακόμα θα θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα στην ΚΕΔ και στον κ. Δούρο. Ο διαιτητής κ. Κουτσιαύτης καθώς και οι βοηθοί του, πρέπει να ορίζονται σε περισσότερους αγώνες διότι θεωρούμε πως τιμούν την ελληνική διαιτησία. Τους απευθύνουμε δημόσια συγχαρητήρια. Τέλος, να σημειώσουμε και ένα συγκινητικό στιγμιότυπο, τον αγώνα στις Σέρρες παρακολούθησαν ο παππούς του Ηρακλή και ο παππούς του Τακίδη και ασφαλώς καμάρωναν για τα εγγόνια τους.

Last modified onΠέμπτη, 26 Απρίλιος 2012 15:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep