Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Βήμα για πλέι οφς»

Ο Νίκος Παντέλης τόνισε πως η ομάδα του με τη νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών έκανε σημαντικό βήμα για την είσοδο της στα πλέι οφς. Ο Νίκος Παντέλης τόνισε πως η ομάδα του με τη νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών έκανε σημαντικό βήμα για την είσοδο της στα πλέι οφς.

 Ο Νίκος Παντέλης μίλησε πρώτη φορά για την συμμετοχή της Καλλιθέας στα πλέι οφς του πρωταθλήματος και τόνισε πως η ομάδα του έχει δείξει σε αρκετά ματς πως είναι έτοιμη για αυτά.

Στην υπερπροσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές του σε κάθε ματς στάθηκε ο προπονητής της Καλλιθέας Νίκος Παντέλης και αποκάλυψε τα ξαφνικά προβλήματα που προέκυψαν και σε αυτό. Ο Ντιαλό έκανε ένεση για να αγωνιστεί, ενώ ο Φαρινόλα δεν έκανε προπόνηση τις δύο τελευταίες ημέρες. Παράλληλα το πρωί υπέφερε από γαστρεντερίτιδα και ο Καστούλης με αποτέλεσμα να κάτσει κάτω από τα δοκάρια ο Τακίδης.

«Να ξεκινήσω λέγοντας πως ήταν μια δίκαιη νίκη. Σημειώσαμε δύο γκολ από λάθη της ομάδας των Ψαχνών και θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει και άλλα γκολ. Είναι η πρώτη φορά που θα επικαλεστώ τις απουσίες που είχαμε. Ο Ντιαλό αγωνίστηκε με ένεση και ο Φαρινόλα έχει δύο μέρες να κάνει προπόνηση λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρούσε. Θεωρώ πως ακόμη και με αυτά τα προβλήματα καταφέραμε να παίξουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτά τα ματς είναι πιο δύσκολα διότι σε βάζουν στον ρόλο του φαβορί ενώ απέναντι σου έχεις μια ομάδα που είναι αήττητη στα οκτώ τελευταία ματς.

Ο Ηρακλής Ψαχνών είναι μια καλή ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Εμείς πάλι θα πάμε στο επόμενο ματς χωρίς πέντε παίκτες. Θεωρώ πως κάναμε σημαντικό βήμα για τα πλέι οφς του πρωταθλήματος».

Τι πιστεύετε πως φταίει για όλες αυτές τις απουσίες που έχετε;

«Σε διάστημα ενός μήνα παίζουμε έξι ματς. Αυτό δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο και οι ποδοσφαιριστές δεν είναι ρομπότ. Είναι απάνθρωπο αυτό και επειδή συμβαίνει πρέπει και οι διαιτητές να δείξουν την κατανόηση τους. Δεν είναι εύκολο να παίζεις έτσι και τα νεύρα είναι τεντωμένα διότι είσαι συνέχεια σε ένταση. Δεν προλαβαίνουμε να ηρεμήσουμε γιατί την επόμενη ημέρα του ματς έχει αποθεραπεία και μετά πρέπει να βγει αποστολή για να ταξιδέψεις με το λεωφορείο για τις Σέρρες που είναι το επόμενο ματς».

Η ομάδα είναι έτοιμη να μπει στα πλέι οφς;

«Το αν η Καλλιθέα είναι έτοιμη να μπει στα πλέι οφ δεν θα το κρίνουν 45 λεπτά, αλλά η συνολικότερη πορεία της ομάδας. Εχει κάνει εμφανίσεις όπως απέναντι στην Παναχαϊκή στο δεύτερο ημίχρονο που έδειξαν την αξία της, αλλά και μέσα στον Θρασύβουλο που δεν χάσαμε το ματς παρότι παίξαμε με δύο παίκτες λιγότερους».

Τι διαφορές που είδατε στον Ηρακλή Ψαχνών;

«Σε σχέση με την ομάδα του πρώτου γύρου είναι σαφώς βελτιωμένη στην αμυντική της τακτική και άδικα είναι μέσα στις ομάδες που είναι στο γκρουπ των ομάδων που αναζητούν βαθμούς για την σωτηρία τους. Είναι για περισσότερα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep