«Παρακαταθήκη Γκώνια»

Ο Τάκης Παντέλης μίλησε για την δουλειά του Τάκη Γκώνια και την ποιότητα της δουλειάς του. Ο Τάκης Παντέλης μίλησε για την δουλειά του Τάκη Γκώνια και την ποιότητα της δουλειάς του.

Ο Τάκης Παντέλης μίλησε για όσα άφησε στην ομάδα ο Τάκης Γκώνιας και τόνισε πως θα μείνει στον πάγκο και για το ματς με την Λαμία.

Στις δυσκολίες που υπήρχαν για να αλλάξει η ομάδα της Καλλιθέας σύστημα μέσα σε ελάχιστο χρόνο αναφέρθηκε ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας, Τάκης Παντέλης. Όσο για το θέμα του προπονητή υποστήριξε πως η απόφαση θα παρθεί με καθαρό μυαλό μέσα στις γιορτές. Αναλυτικά όσα είπε μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ:

«Δυστυχώς στην Ελλάδα όταν μια ομάδα δεν πάει καλά φταίει ο προπονητής. Ο Τάκης Γκώνιας άφησε καλή παρακαταθήκη στην ομάδα που έχει καλά στοιχεία και καλούς παίκτες. Του εύχομαι καλή επιτυχία όπου και αν πάει. Πήγαμε καλά μέχρι το 70ο λεπτό και παρά την αλλαγή τακτικής τα παιδιά εφάρμοσαν όλα όσα είχαμε πει για το παιχνίδι.

Ανέλαβα την ομάδα μετά την αποχώρηση του Τάκη Γκώνια όπως μου ζήτησε η διοίκηση και θα παραμείνω στον πάγκο και για το ματς με την Λαμία. Μέσα στις γιορτές με καθαρό μυαλό θα αποφασίσουμε για την συνέχεια. Καλή συνέχεια στον ΟΦΗ που είναι καλή ομάδα».

Last modified onΔευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2016 18:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep