Ισόπαλη με Κηφισιά η Καλλιθέα

Στο Ελ Πάσο η Καλλιθέα έμεινε ισόπαλη (2-2) σε φιλικό με την Κηφισιά.

Φιλικό με την Κηφισιά του Στέλιου Γιαννακόπουλου έδωσε η Καλλιθέα στο Ελ Πάσο. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2, με την γηπεδούχο ομάδα να σκοράρει με Τσίπρα (25') και Κρεββατά (87'). Για την Κηφισιά σκόραραν οι Χαϊκάλης (με πέναλτι) και Παπάζογλου.

Για την ακρίβεια, έγιναν τρία 40λεπτα, με το τεχνικό τιμ της Καλλιθέας να χρησιμοποιεί δύο διαφορετικές ενδεκάδες για κάθε 60λεπτο.

Στο πρώτο 60λεπτο χρησιμοποιήθηκαν οι: Μιχελής, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Συριόπουλος, Κατσικογιάννης, Μπέλης, Μάκος, Σμυρλής, Τσίπρας, Σταματάκος. Στο δεύτερο 60λεπτο οι: Ντούνης, Κυριζάκης, Ευαγγέλου, Τσώνης, Πάτας, Γκίνη (Κότας), Τοπάλι, Τουρούκης, Γουόρντεν (Γκέτσι), Ηλιάδης, Κρεββατάς (Κουϊρουκίδης).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Γουμάγιας, Μαγγίνας, Παληαρούτας, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Τεγούσης, Σάμιος, Χαϊκάλης, Φαρινόλα, Ρεντζής, Κυριαζής. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Καλδέλης, Καραμανλής, Έσλερ, Ανεζύρης, Ίσλι, Καρβουνίδης, Κωνσταντόπουλος, Σπηλιωτάκης, Παπάζογλου, Χρονόπουλος, Χαλκιάς.

Last modified onΚυριακή, 04 Σεπτέμβριος 2016 22:54

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Δευτέρα, 05 Σεπτέμβριος 2016 00:27 Comment Link

    Με Γκωνια προπονητη και αυτο το φτωχο υλικο δυστυχως η καλλιθεα ειναι το πρωτο φαβορι για υποβιβασμο..εφυγαν 8 βασικοτατοι παιχτες κ ο μοναδικος που μπορει να ανταποκριθει στην κατηγορια απ αυτους που αποκτηθηκαν ειναι ο γουορντεν

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep