«Το χειρότερο της σεζόν»

Τραγική χαρακτήρισε την Καλλιθέα ο Γιώργος Τσιάνος, ενώ εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία.

Παράπονα για τη διαιτησία του Φωτιά (Πέλλας) εξέφρασε ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιώργος Τσιάνος. Όπως τόνισε, ο ρέφερι του αγώνα με τον Απόλλωνα με τις διαρκείς διακοπές δεν επέτρεψε να παιχτεί ποδόσφαιρο, όμως παράλληλα χαρακτήρισε «τραγική» την εμφάνιση της ομάδας του. Αναλυτικά ανέφερε:

«Αντιμετωπίσαμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Όπως και στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, έτσι και τώρα μπήκαμε νωθρά. Αυτός ήταν ο λόγος που δεχτήκαμε το γκολ. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά ο διαιτητής κατάφερε να μας εκνευρίσει. Σταματούσε διαρκώς το παιχνίδι. Είναι ζήτημα αν παίξαμε ποδόσφαιρο 15 λεπτά.

Θεωρώ ότι το ματς ήταν το χειρότερο που έχει γίνει στο φετινό πρωτάθλημα. Υπήρχε εκνευρισμός και εμείς ήμασταν τραγικοί. Είμαστε μια ομάδα που έχει ρυθμό, αλλά οι διακοπές δεν μας το επέτρεψαν. Δεν είχαμε ηρεμία. Ποδοσφαιριστές έπεφταν κάτω και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Δυστυχώς προσπαθούμε να δώσουμε κίνητρα στους παίκτες μας, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό φινάλε ως το τέλος του πρωταθλήματος και φαίνεται ότι δεν μπορούμε. Πρέπει να συνεχίσουμε».

Ο Θανάσης Μιχελής ανέφερε:
«Ο Απόλλων έχει πολύ καλές μονάδες και εμείς δεν μπήκαμε καθόλου καλά στον αγωνιστικό χώρο. Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ, κάναμε αδικαιολόγητα λάθη στην άμυνα και ο αντίπαλος έκανε φάσεις. Προσπαθήσαμε να βρούμε ρυθμό, αλλά ο διαιτητής δεν μας άφησε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε κατοχή και στο δεύτερο παρότι προσπαθήσαμε δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε. Το κίνητρο παίζει σημαντικό ρόλο και μάλλον δεν δίνουμε το 100%. Πρέπει στα ματς που απομένουν να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κλείσουμε τη χρονιά όπως πρέπει».

Last modified onΣάββατο, 23 Απρίλιος 2016 14:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep