«Μόνο περήφανοι...»

Οι οπαδοί της Καλλιθέας ευχαρίστησαν τον κόσμο της ΑΕΛ και τόνισαν ότι νιώθουν νικητές.

Ανακοίνωση για το ματς του Σαββάτου (02/04) στο AEL FC Arena εξέδωσαν οι οπαδοί της Καλλιθέας «Desperados» και σημείωσαν ότι αυτή την Καλλιθέα θέλουν να βλέπουν όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα. Ευχαρίστησαν τους φίλους της ΑΕΛ για τη συμπεριφορά τους, ενώ αναφέρθηκαν και στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας. Αναλυτικά:

«Παρακολουθώντας τον αγώνα της ομάδας μας στην Λάρισα μόνο περήφανοι θα μπορούσαμε να είμαστε σαν οπαδοί της. Όταν χάνεις από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος αγωνιζόμενος με εννιά παίχτες, όντας καλύτερος με υπέρ σου κατοχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα και κάνοντας τους αντίπαλους οπαδούς να σε χειροκροτήσουν στο τέλος, νιώθεις νικητής.

Αυτή την ΚΑΛΛΙΘΕΑ θέλουμε να βλέπουμε όποιο και να' ναι το αποτέλεσμα, όποιες κι αν είναι οι προθέσεις του εκάστοτε διαιτητή... Ευτυχώς το μάτς ήταν τηλεοπτικό και έτσι οι τραγελαφικές ανακοινώσεις (του γνωστού ενός) δεν θα μπορέσουν να διαστρεβλώσουν αυτή τη φορά την αλήθεια.

Μπράβο στον κόσμο της ΑΕΛ που αναγνώρισε τη μαγκιά και την ψυχή των παιχτών της Πεντάστερης και λυπούμαστε πραγματικά που κάποιοι πολύ μικροί προσπαθούν να μικρύνουν την ιστορική ομάδα τους.

Υ.Γ. Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα.

*ΜΟΝΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑ*
KALLITHEA DESPERADOS CLUB 2008»

Last modified onΔευτέρα, 04 Απρίλιος 2016 17:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep