«Κάνουμε πρωταθλητισμό»

Ο Λουκάς Καραδήμος σημείωσε ότι φέτος η Καλλιθέα χτίζει χαρακτήρες.

Στο μικρό μέσο όρο ηλικίας των ποδοσφαιριστών της Καλλιθέας στάθηκε ο Λουκάς Καραδήμος μετά τη νίκη (1-0) σε βάρος του Αχαρναϊκού. Το flnews έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει την τοποθέτηση του προπονητή των «κυανόλευκων»:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Δεν ήταν από τα καλύτερα ματς εντός έδρας για εμάς απέναντι σε έναν πολύ καλά οργανωμένο αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καθόλου ευκαιρίες, σε αντίθεση με τον Αχαρναϊκό. Στο καλό μας διάστημα στο δεύτερο μέρος φτάσαμε στο γκολ και στη συνέχεια φροντίσαμε να μην κινδυνεύσουμε. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και κοιτάμε να πάρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

Σε ερώτηση του flnews για το γεγονός ότι για δεύτερο διαδοχικό ματς η Καλλιθέα καταφέρνει να προηγηθεί και να πάρει τη νίκη, ο Καραδήμος είπε:
«Είναι θέμα συγκέντρωσης. Όταν το παθαίνεις τρεις, τέσσερις φορές μετά προσέχεις περισσότερο. Στην Καλλιθέα χτίζουμε χαρακτήρες. Έχουμε πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και κάνουμε πρωταθλητισμό. Είναι όλοι μικρά παιδιά και παίρνουν εμπειρίες μέσα από τα ματς».

Last modified onΚυριακή, 20 Μάρτιος 2016 17:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep