«Έχω 25 παλικάρια...»

Ο Λουκάς Καραδήμος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του μετά το «διπλό» επί του ΑΟΧ.

Ο προπονητής της Καλλιθέας, Λουκάς Καραδήμος, υποστήριξε μετά το 0-1 της ομάδας επί του ΑΟΧ στην Κρήτη: «Ξεκινώντας θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Πάρα πολλά. Έχω 25 παλικάρια. Προερχόμασταν από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα και έπρεπε σήμερα πάση θυσία να επιστρέψουμε στους τρεις βαθμούς. Αυτή τη φορά ήμασταν λίγο πιο τυχεροί σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Στο πρώτο μέρος ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι, είχαμε καλή κυκλοφορία, αυτό που ζητάω δηλαδή εγώ. Παίξαμε γρήγορα, δεν είχαμε κάτι ιδιαίτερο από θέμα φάσης, πέρα από μακρινά σουτ.

Στο β' μέρος τα Χανιά μας πίεσαν και με τα καλά στημένα που έχει ο Μασάντο. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πλήρως και σε μια επίθεση καταφέραμε να σκοράρουμε. Έχει ακόμα πολλά παιχνίδια. Πρέπει να κοιτάμε ψηλά. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο παντού. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Παρά το νεαρό της ηλικίας τους οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν».

-Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;
«Έχω πει ότι είμαστε ομάδα με νέα παιδιά, που θέλει να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Προσπαθούμε να βάλουμε νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας και είμαστε σε καλό δρόμο. Τα παιδιά έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται σε αυτά που τους ζητάω».

Από την πλευρά του ο σκόρερ της Καλλιθέας, Αλέξανδρος Σμυρλής, είπε: «Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Προερχόμασταν από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Το πρόβλημα σήμερα ήταν ότι δεχτήκαμε πίεση που δεν έπρεπε, αλλά αμυντικά τα πήγαμε καλά. Βάλαμε ένα γκολ, δεχτήκαμε πάλι πίεση. Έγινε ένα καλό παιχνίδι σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο. Στόχος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Last modified onΚυριακή, 13 Μάρτιος 2016 19:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep