Ατρόμητος για Πίκολο

Πιθανή η μετακίνηση του Μάρσιο Πίκολο από την Καλλιθέα στον Ατρόμητο. Στη Βάσας ο Ιγνατίδης!

Οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών βρίσκονται στο προσκήνιο για την Καλλιθέα. Και εκτός του Αλέξανδρου Αρναρέλλη που συνεχίζει στην Κέρκυρα, η αθηναϊκή ομάδα αναμένεται να παραχωρήσει δύο ακόμα ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε επαφές με τον Ατρόμητο για τη μετακίνηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Μάρσιο Πίκολο στο Περιστέρι, ενώ τα τυπικά απομένουν για τη μεταγραφή του Ηλία Ιγνατίδη στη Βάσας.

Ο 19χρονος επιθετικός βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στη Ουγγαρία και, μάλιστα, χρίστηκε σκόρερ σε φιλικό παιχνίδι της Βάσας. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Καλλιθέα συμφώνησε με τους Ούγγρους για την πώλησή του.

Σε ό,τι αφορά στον Πίκολο, οι «κυανόλευκοι» συζητούν με τον Ατρόμητο για να τον παραχωρήσουν, ενώ οι πληροφορίες του flnews αναφέρουν ότι επιδιώκεται η επιστροφή του αμυντικού, Παντελή Θεολόγου από την ομάδα του Περιστερίου. Ο 24χρονος είχε φορέσει τη φανέλα της Καλλιθέας στο δεύτερο μισό της σεζόν 2012-13 και στο πρώτο εξάμηνο της επόμενης πριν πάρει μεταγραφή στον Ατρόμητο.

Last modified onΚυριακή, 31 Ιανουάριος 2016 03:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep