«Ελάχιστοι δεν έχουν πρόβλημα»

Τη μικρότερη δυνατή ποινή ζήτησε η Καλλιθέα μέσω του Γιάννη Αβραντίνη.

Για ρίψεις μπουκαλιών προς τους διαιτητές του αγώνα με τον Πανσερραϊκό απολογήθηκε η Καλλιθέα την Πέμπτη (29/10). Τόσο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιάννης Αβραντίνης, όσο και ο νομικός εκπρόσωπος, Μηνάς Λυσάνδρου ζήτησαν τη μικρότερη δυνατή ποινή εξαιτίας των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σχεδόν όλες οι ομάδες. Το flnews.gr ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ.

Αρχικά η υπεράσπιση των «κυανόλευκων» ανέφερε ότι το Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου παραχωρήθηκε την τελευταία στιγμή, οπότε η ΠΑΕ ήταν δύσκολο να έχει τον έλεγχο για την ασφάλεια, ενώ ο Αβραντίνης υποστήριξε ότι πετάχτηκαν μόνο άδεια μπουκάλια στο ταρτάν πριν αποχωρήσουν οι διαιτητές.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ανέλυσε τα οικονομικά των ομάδων και υπογράμμισε ότι ελάχιστες μπορεί να μην έχουν πρόβλημα. «Οι ΠΑΕ είναι μόρφωμα που δεν μπορεί να λειτουργήσει», είπε μεταξύ άλλων. Αμφότεροι ζήτησαν τη μικρότερη δυνατή ποινή, αλλά η έδρα έδειξε... ανένδοτη σε ό,τι αφορά στην εφαρμογή του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ.

Last modified onΠαρασκευή, 30 Οκτώβριος 2015 10:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep