«Προσφέραμε θέαμα»

Ο Νίκος Παντέλης μίλησε για τις ευκαιρίες που παίρνουν νεαροί ποδοσφαιριστές στα ματς Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Νίκος Παντέλης μίλησε για τις ευκαιρίες που παίρνουν νεαροί ποδοσφαιριστές στα ματς Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Νίκος Παντέλης υποστήριξε πως και οι δύο ομάδες έδωσαν δικαίωμα στο θέαμα με τον τρόπο που αγωνίστηκαν.

Ο προπονητής της Καλλιθέας, Νίκος Παντέλης, μίλησε για τις δυσκολίες διάκρισης στο Κύπελλο Ελλάδος και την θέληση να γίνουν αυτά τα παιχνίδια ευκαιρίες για ποδοσφαιριστές που δεν παίζουν αρκετά στο πρωτάθλημα.

«Οι δύο ομάδες βοήθησαν να γίνει ένας ωραίος αγώνας ώστε να τον απολαύσει ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο. Παίξαμε ανοικτά και οι δύο, ενώ τόσο εμείς, όσο και ο αντίπαλος χρησιμοποιήσαμε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο στα παιχνίδια πρωταθλήματος. Κακά τα ψέματα, οι ομάδες της Football League δεν έχουν μεγάλες πιθανότητες διάκρισης στο Κύπελλο Ελλάδος, οπότε αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι να βγάζουμε συμπεράσματα, να δοκιμάζουμε ποδοσφαιριστές και να παίρνουμε ότι καλύτερο από τα παιχνίδια. Η αποβολή του ποδοσφαιριστή της Λαμίας ήταν σημαντική για την εξέλιξη της αναμέτρησης, όπως ήταν σημαντικό και το ότι εμείς δείξαμε υπομονή στο παιχνίδι μας και πήραμε τελικά τη νίκη».  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep